Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la conducerea CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

B1 B1,
Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la conducerea CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS. Acesta considera ca limbajul folosit in comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit si i-a cerut. continuă pe B1

Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS. Acesta considera ca limbajul folosit in comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit si i-a cerut.

Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de administratie al CNAS.

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, informeaza un comunicat de presa al Guvernului, remis Romania Libera. In curs de actualizare.

Nemultumiri la CNAS: Conducerea institutiei refuza sa se intruneasca pana cand nominalizarea lui Lucian Duta nu va fi retrasa

Scandal la Casa de Asigurari de Sanatate dupa ce presedintele Traian Basescu l-a numit pe Lucian Duta, membru in Consiliul de Administratie al CNAS. Conducerea institutiei a anuntat ca nu vrea sa se intrune.

Victor Ponta considera ca revenirea lui Lucian Duta poate impiedica buna functionare a CNAS

Revenirea lui Lucian Duta, o persoana care este cercetata penal, la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate poate impiedica buna functionare a insistitutiei, considera premierul Victor Ponta, intr-un.

Victor Ponta: Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. Il voi propune pe Cristian Busoi

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, ca Doru Badescu si-a prezentat demisia de la conducerea Casei Nationale de Asigurari si Sanatate, urmand a-l propune vineri in acest post pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi.

Lucian Duta ii da REPLICA lui Ponta: Nu sunt cercetat penal.

Lucian Duta raspunde declaratiilor premierului Victor Ponta in legatura cu numirea sa de catre presedintele Basescu in Consilul Administrativ al CNAS, sustinand ca nu este cercetat penal si ca nu s-a inceput niciun fel de urmarire penala pe numele sau. Lucian Duta precizeaza, intr-un comunicat ca nu exista nicio incepere de urmarire penala de catre DNA pe numele sau. El mentioneaza ca exista o plangere la DNA depusa de Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta in legatura cu .

Victor Ponta: Revenirea lui Lucian Duta poate impiedica buna functionare a CNAS

Revenirea lui Lucian Duta, o persoana care este cercetata penal, la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) poate impiedica buna functionare a insistitutiei, considera premierul Victor Ponta, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Numirea lui Lucian Duta, cercetat penal, in consiliul de administratie al CNAS ar putea afecta grav cercetarile in cauza

Primul-ministru Victor Ponta considera ca numirea lui Lucian Duta in consiliul de administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, o persoana cercetata penal, reprezinta o situatie de natura sa impiedice buna functionare a institutiei si care ar putea afecta grav cercetarile in cauza. Precizarile Guvernului vin in conditiile in care doi ministrii, Relu Fenechiu si Liviu Dragnea, se afla in atentia Justitiei, unul fiind trimis in judecata iar celalalt cercetat penal.

DNA infirma afirmatiile lui Victor Ponta: Lucian Duta nu are calitatea de invinuit sau inculpat in nici un dosar

Lucian Duta nu are calitatea de invinuit sau inculpat in nici un dosar aflat pe rolul DNA, prin urmare fata de acesta nu se efectueaza acte de urmarire penala, precizeaza Departamentul National Anticoruptie, in urma unei solicitari HotNews. ro.

Lucian Duta: Nu sunt cercetat penal, nu s-a inceput niciun fel de urmarire penala pe ...

Lucian Duta raspunde declaratiilor premierului Victor Ponta in legatura cu numirea sa de catre presedintele Basescu in CA al CNAS si spune ca nu este cercetat penal si ca nu s-a inceput niciun fel de urmarire penala pe numele sau, informeaza Mediafax. Lucian Duta precizeaza, intr-un comunicat remis joi ca nu exista nicio incepere de urmarire penala de catre DNA pe numele sau. El mentioneaza ca exista o plangere la DNA depusa de Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta in legatura .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )