Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta: Din cele 11 puncte asumate in discutiile cu presedintele CE au fost respectate 10 si jumatate

B1 B1,
Victor Ponta: Din cele 11 puncte asumate in discutiile cu presedintele CE au fost respectate 10 si jumatate

Prim-ministrul Victor Ponta merge luni la Bruxelles unde va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. in cadrul discutiilor cu omologul european, premierul va trebui sa spuna daca. continuă pe B1

Ponta: Din cele 11 puncte asumate in discutiile cu presedintele CE au fost respectate 10 si ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca din totalul celor 11 puncte asumate spre indeplinire in discutiile cu presedintele Comisiei Europene au fost respectate doar 10 si jumatate si a facut referire la cazurile parlamentarilor Sergiu Andon si Mircea Diaconu, potrivit Mediafax. Pe lista punctelor asumate de partea romana in discutiile din vara acestui an dintre premierul Victor Ponta si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, s-au aflat si cele privind demisia membrilor .

Oficial CE: intalnirea Barroso-Ponta vizeaza rezolvarea ingrijorarilor privind situatia ...

Intrevederea de luni a presedintelui CE, Jose Barroso, cu premierul Victor Ponta, are ca obiectiv evaluarea situatiei politice si constitutionale din Romania, interesul Bruxelles-ului fiind ca ingrijorarile exprimate anterior sa fie depasite, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. Citeste si:Ponta: Din cele 11 puncte asumate in discutiile cu presedintele CE au fost respectate 10 si jumatatePonta: Ii voi spune lui Barroso ca nu a existat lovitura de stat, iar .

Universitatea din Bucuresti: Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati, pentru ca la momentul sustinerii tezei nu existau prevederi in acest sens

Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati pentru ca, la momentul sustinerii tezei, nu existau prevederi in acest sens, cum exista acum limitate si acestea) in Legea nr. 1/2011: retragerea dreptului de a mai fi indrumator de doctorat etc. ; pentru membrii comisiei nu exista nici acum astfel de dispozitii, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti UB). Raspunsul vine dupa ce UB a facut publica expertiza stiintifica a tezei de doctorat semnata de prim-ministrul Victor Ponta. Concluzia expertizei: teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat vadit.

Bruxelles: Premierul Victor Ponta se va intalni, luni, cu presedintele Comisiei Europene, ...

Premierul Victor Ponta va avea, luni, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, informeaza Agerpres. Presedintele Traian Basescu a facut vineri o vizita de lucru la Bruxelles, unde s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding si cu .

Victor Ponta: imi doresc sa sprijin prezenta in Parlament a partidelor de tip ecologist

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca va sprijini prezenta in Parlamentul Romaniei a grupurilor ecologiste, pentru ca e important ca in Parlament sa fie reprezentate grupurile mari din PE. Am.

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta / Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania. 26: Victor Ponta a declarat, citat de Agerpres, ca presedintele Barroso a apreciat inca o data - cred ca o va face si in comunicatul domniei sale - faptul ca faimoasele 11 puncte au fost tratate de mine si de Guvern la modul cel mai serios si au fost indeplinite'Vezi in articol comunicatul integral al Comisiei Europene eng.

Victor Ponta merge luni la Bruxelles pentru a se intalni cu Jose Manuel Barroso: Cele 11 cerinte ale CE, pe lista discutiilor

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, la Bruxelles, se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. intalnirea vine la cateva zile dupa ce si.

Basescu, despre cele 11 porunci de la Barroso: Eu nu am primit un to do ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, raspunzand unei intrebari referitoare la lucrurile pe care le are de facut impreuna cu premierul Victor Ponta, in spiritul apelurilor cuprinse in mesajele transmise Romaniei din zona UE, ca el nu a primit un to do list, potrivit Mediafax. Intrebat cum va colabora cu un premier care refuza colaborarea, in conditiile in care au lucruri de facut impreuna, potrivit mesajelor transmise de la UE, Basescu a raspuns: Eu nu am primit un .

Ultima sansa a lui Victor Ponta in fata lui Jose Manuel Barroso.

Victor Ponta a avut sansa ca la intrevederea de ieri de la Bruxelles pe care a avut-o cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si pe care el insusi a solicitat-o sa prezinte in mod onest situatia politica a Romaniei si stadiul indeplinirii celor 10 recomandari inscrise in raportul din iulie. Purtatoarea de cuvant a lui Barroso, Pia Ahrenkilde Hansen, a ales ieri, inaintea intrevederii dintre prese-din-tele CE si Victor Ponta, sa indeparteze speculatiile privind agenda .

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta. 'La Oltchim sunt foarte hotarat. Am vorbit inainte sa vin la dvs. cu domnul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de solutie care nu garanteaza pastrarea functionarii Oltchim-ului, a Arpechim-ului si practic a locurilor de munca. Orice fel de investitor care vine si nu ne garanteaza acest lucru nu-l vom accepta', a spus premierul Ponta la Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )