Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Datoria noastra este sa scapam tara de BUBA

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Datoria noastra este sa scapam tara de BUBA

Premierul Victor Ponta a vorbit sambata de datoria de scapa tara de BUBA, presedintele PSD facand astfel aluzie la prescurtarea numelor lui Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase. continuă pe Hotnews

Sondaj IRES. Romanii cred ca Traian Basescu si Victor Ponta s-au amestecat in ...

77% dintre romani considera ca tara merge intr-o directie gresita si ca atat presedintele Traian Basescu, cat si premierul Victor Ponta au avut interventii neconstitutionale in functionarea justitiei, este concluzia unui sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), la comanda Digi 24. 77% dintre romani considera ca tara merge intr-o directie gresita, fata de 19%, care considera ca suntem pe drumul cel bun. Citeste si: Parlamentarii fug de o dezbatere pe justitie: .

Victor Ponta: Este rusinos ca in Romania sa existe drum national de pamant

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este rusinoasa.

Crin Antonescu: Victor Ponta este un clovn in circul zilnic al pactului de coabitare

Crin Antonescu crede ca Victor Ponta este un clovn. Declaratia vine in contextul in care liderul PNL a declarat ca de la semnarea pactului de coabitare circul este asigurat, iar cei care sunt implicati pot fi.

Victor Ponta: Pactul de coabitare are valoare in continuare, Romania are nevoie de stabilitate politica

Premierul Victor Ponta a reafirmat joi ca din punctul sau de vedere nu are de gand sa denunte acordul de colaborare institutionala cu seful statului, subliniind ca in Romania este nevoie de stabilitate.

Ponta: Independenta justitiei este cea mai importanta, dar independenta de toate partile

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de astazi ca sustine si considera importanta activitatea parchetelor si a Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca independenta lor este cea mai importanta, insa trebuie sa fie o independenta de toate partile.

Premierul Victor Ponta despre Drumul mortii: intr-un an de zile terminam drumul

Lucrarile pe drumul national ce leaga Botosaniul de Suceava au primit unda verde de la primul-ministru Victor Ponta. O armata intreaga de oficialitati, din ambele judete au asteptat vizita sefului Guvernului.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

Victor Ponta si Andreea Marin vor participa luni la Seara Valorilor din Iasi

Premierul Victor Ponta va deschide luni Seara Valorilor din Iasi, eveniment prezidat de Andreea Marin si organizat de primaria municipiului, informeaza Ziarul de Iasi. In cadrul galei, care se va desfasura sub forma unui spectacol de opera si balet, vor primi titlul de cetatean de onoare Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, academicianul Bogdan Simionescu si Beatrice Rancea, managerul Operei Nationale Romane Iasi. Inainte de eveniment, luni dimineata, Victor Ponta, Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa la Liturghia de Sfanta Parascheva. Primarul Gheorghe Nichita a declarat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, dar ca nu a primit niciun raspuns.

Traian Basescu catre Victor Ponta: Nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita

Presedintele Traian Basescu a comentat dur, ieri, relatia stransa a premierului Victor Ponta cu deputatul PSD, Sebastian Ghita, avertizandu-l pe Ponta ca nu e bine sa-ti legi de picioare un Ghita.

Victor Ponta, intrebat daca Guvernul adopta act pentru arborarea steagului secuiesc: Poate Guvernul Ungariei

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata daca Guvernul va adopta un act normativ care sa reglementeze arborarea drapelului secuiesc pe institutii, el raspunzand: Guvernul Romaniei, nu. Poate Guvernul Ungariei, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )