Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vreau sa votez comisia fiindca vreau sa aflu cum am luat bataie. Am fost si eu implicat

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vreau sa votez comisia fiindca vreau sa aflu cum am luat bataie. Am fost si eu implicat

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca asteapta votul din Parlament privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. continuă pe România Liberă

Iohannis, despre anchetarea alegerilor din 2009: Parlamentul poate sa discute orice, dar sa nu uite problemele tarii. Ce spune despre implicarea lui Maior

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Suceava, referindu-se la comisia parlamentara de ancheta pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, ca Parlamentul poate sa discute orice, dar ar trebuie sa nu uite care sunt problemele tarii. Seful statului a evitat sa spuna daca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, trebuie chemat in tara, ca urmare a scandalului alegerilor din 2009.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului pe alegerile din 2009: Nu cred ca este o infractiune ca s-au strans niste oameni acasa la cineva (VIDEO)

Victor Ponta a criticat miercuri, intr-o declaratie oferita presei din Parlament, deschiderea unui dosar penal de catre Parchetul General pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, dar s-a pronuntat in.

Ancheta in cazul alegerilor din 2009: George Maior ar putea fi rechemat din functia de ambasador in Statele Unite (VIDEO)

Scandalul legat de alegerile din 2009 ar putea sa ii fie fatal lui George Maior. Fostul director SRI ar putea fi rechemat din functia de ambasador al Romaniei in StateleUnite. Anuntul a fost f.

SURSE: Gabriel Oprea, audiat in secret de Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost audiat la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, au declarat surse judiciare pentru agentia de presa Mediafax.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost audiat la Parchet, in dosarul prezidentialelor din 2009

Gabriel Oprea a fost audiat la Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009. Dosarul a fost deschis in urma unor dezvaluiri facut de jurnalistul Dan Andronic. Acesta a spus ca, in decembrie.

Sinteza zilei: Mugur Ciuvica, dezvaluiri uluitoare despre ce a facut Kovesi in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Este adus in discutie faptul ca.

Dosarul Alegerilor din 2009. Surse: Procurorii au cerut acte de la AEP, Curtea Constitutionala, STS si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti

Procurorii de la Parchetul General au solicitat documente de la Autoritatea Electorala Permanenta, Curtea Constitutionala a Romaniei, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind alegerile din 2009.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: Dansul se pricepe la toate, eu la nimic, si atunci nu avem de ce sa ne intersectam (VIDEO)

Victor Ponta a lansat noi ironii la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, intr-o declaratie oferita presei pe holurile Palatului Parlamentului. intrebat despre relatia pe care o are cu acesta si.

Parchetul General a cerut documente despre alegerile din 2009 de la AEP, Curtea Constitutionala, STS si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti

Procurorii de la Parchetul General au cerut de la Autoritatea Electorala Permanenta mai multe documente cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Romania nu este pregatita pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la dezbaterea referitoare la pregatirea Romaniei pentru exercitarea presedintiei Consiliul UE din 2019, ca tara noastra nu este pregatita pentru acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )