Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sinteza zilei: Mugur Ciuvica, dezvaluiri uluitoare despre ce a facut Kovesi in noaptea alegerilor din 2009

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mugur Ciuvica, dezvaluiri uluitoare despre ce a facut Kovesi in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Este adus in discutie faptul ca. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Dezvaluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghita, omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvaluiri despre noaptea generalilor, facand referire la noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Jurnalistul Dan Andronic a dezvaluit,.

Sinteza zilei: A luptat 15 ani cu justitia din Romania pentru propria libertate si a castigat. Povestea barbatului care a fost achitat dupa ani de puscarie!

Mihai Gadea l-a avut invitat in emisiune la Sinteza zilei, de la Antena 3, pe Petrica Manolachi, un tanar de 37 de ani din Iasi care a stat pe nedrept in inchisoare timp de trei ani si.

Dezvaluiri ciudate despre marele actor Stefan Mihailescu Braila

Cumnata marelui actor face o serie de dezvaluiri bizare despre acesta. Stefan Mihalescu Braila s-a nascut pe 3 februarie 1925 si a decedat pe 19 septembrie 1996, fiind unul dintre cei mai talentati actori din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )