Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

B1 B1,
Victor Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului: Ziua si demagogia. Caragiale e depasit total!

Premierul Victor Ponta a comentat, pe pagina sa de Facebook, cererile PNL de infiintare a doua comisii parlamentare de ancheta privind cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI. in postarea sa, Victor Ponta. continuă pe B1

Ponta, despre cererile de ancheta ale PNL impotriva Guvernului

Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Facebook, cererile Partidului Nasional Liber de infiintare a doua noi comisii parlamentare, atat la Camera Deputatilor cat si la Senat, care sa ancheteze cheltuielile din Fondul de Rezerva a GuvernuluI si cazul autostrazii Brasov - Comarnic.

Victor Ponta, despre acordul de la Minsk: Nimeni nu-si face iluzii ca s-au rezolvat toate problemele in regiune

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, joi, in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune a postului de televiziune Antena 3 ca acordul de incetare a focului incheiat la Minsk, nu garanteaza rezolvarea problemelor din regiune.

Victor Ponta: PNL vrea ancheta parlamentara contra Guvernului din 2013, cand era la guvernare. Caragiale e depasit total!

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, dupa ce liberalii au cerut comisie parlamentara de ancheta pentru modul in care a fost cheltuit Fondul de rezerva al executivului in 2013, ca initiativa PNL il depaseste pana si pe Caragiale, in conditiile in care acestia se aflau la guvernare in acel an.

Victor Ponta, intalniri cu posibili investitori americani

Victor Ponta continua seria intalnirilor cu reprezentantii unor institutii prestigioase de peste Ocean. Premierul a fost invitatul de onoare la manifestarea dedicata tarii noastre, organizata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )