Libnet.ro
UNICEF

12:16

Victor Ponta, mesaj important pentru cei din industria hoteliera

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj important pentru cei din industria hoteliera

Primul-ministru Victor Ponta a declarat vineri, dupa intalnirea cu patronatele din turism de la Mamaia, ca Guvernul va analiza optiunea introducerii unui impozit unic specific pentru hotelieri, pe camera sau locul. continuă pe Antena3

Victor Ponta, anunt important pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta spune ca, pe fondul unui trend pozitiv existent deja, cresterea numarului de locuri de munca va fi si mai mare daca se vor aplica masurile prevazute in noul Cod fiscal, transmite.

Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru familia politistului de la Rutiera

Premierul Victor Ponta a transmis vineri un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat in urma unui accident suferit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timp ce se afla in .

Alina Gorghiu: Vina guvernului Ponta este ca a creat un nivel de asteptare foarte ridicat pentru cei din sistemul bugetar

Copresedintele PNL Alina Gorghiu este de parere ca guvernul lui Victor Ponta a creat un nivel ridicat de asteptare pentru sistemul bugetar. Gorghiu a spus, joi, ca relaxarea fiscala si salarizarea decenta pentru.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Victor Ponta: E important ca saptamana viitoare sa se termine batalia politca si sa avem Codul Fiscal adoptat si promulgat de presedinte (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern ca spfrea ca saptamana viitpare sa se termine batalia politica si sa fie adoptat noul Cod Fiscal in Parlament.

Cum motiveaza Victor Ponta declaratia legata de concediul sau din Caraibe, mai ieftin decat la Mamaia: Asa m-a informat ministrul Teodorovici, ca el vine mai des la Mamaia

Victor Ponta a dat vina pe Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vineri, cand a fost intrebat despre declaratia pe care a facut-o privind concediul sau din Caraibe, cand a spus ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia.

Victor Ponta, dupa ce DNA a anuntat prejudiciul din dosarul sau: Comunicatul DNA, o manipulare. Nu exista prejudiciu, ci 2.000 de lei dati in plus (FOTO)

Premierul Victor Ponta a reactionat la informatiile prezentate de DNA, potrivit carora prejudiciul in dosarul sau este de de 51. 321 lei. Printr-un mesaj postat pe Facebook, premierul a precizat ca este vorba.

In interesul cui joaca Victor Ponta? Ce spun cifrele despre legalizarea plicurilor din spitale

Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Propunerea lui Victor Ponta de legalizare a plicurilor din spitale, asa cum a fost ea formulata marti de premierul Romaniei, este in interesul unei singure categorii din populatie. Nu in interesul pacientilor, nici al rezidentilor, nici al medicilor obisnuiti din spitalele de provincie. Este strict in favoarea acelei minoritati medicale, extrem de influente, care castiga legal 10. 000 de Euro pe luna vezi cifrele oficiale aici) si inca odata pe atat din plicurile ilegale. Subiectul este foarte delicat pentru ca cere luciditate, nu politicianism sau artificii emotionale.

Victor Ponta vine la Mamaia, convocat de patronii din turism. Vrem o discutie deschisa pe Codul Fiscal si cerem infiintarea Ministerului Turismului

Victor Ponta vine la Mamaia. Premierul se va intalni cu patronii din turism intr-o discutie ce va avea loc la hotel Del Mar, in ziua de vineri, 21 august, incepand cu ora 12.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )