Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, despre declaratiile Oanei Mizil: Am avut o relatie foarte civilizata si foarte normala

B1 B1,
Victor Ponta, despre declaratiile Oanei Mizil: Am avut o relatie foarte civilizata si foarte normala

Premierul Victor Ponta nu a comentat declaratiile Oanei Mizil, facute la adresa sa, dupa arestarea primarului sectorului 5, Marian Vanghelie. Acesta s-a rezumat sa spuna doar ca au avut o relatie civilizata. Nu. continuă pe B1

Cum a comentat Ponta declaratiile Oanei Mizil la adresa lui

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a evitat, vineri, sa comenteze afirmatiile facute de Oana Mizil la adresa lui, dupa retinerea lui Marian Vanghelie. Premierul a spus ca a avut cu aceasta o relatie foarte civilizata si normal, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, despre Toni Grebla: Asa am aflat si eu ce om periculos este!

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Brasov, ca una dintre acuzatiile formulate de DNA la adresa fostului judecator CCR Toni Grebla l-a facut sa inteleaga ce om periculos este.

Victor Ponta: Cine a gresit brosura cu steagul Germaniei la intalnirea cu ministrul german de Externe sa plateasca

Victor Ponta i-a spus ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, ca cine a gresit in cazul brosurii redactate cu steagul Germaniei trebuie sa plateasca. Premierul a observat ca erori apar si la case mai mari, legat de faptul ca MAE german.

Victor Ponta, dupa audierea in dosarul Referendumului: Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ce am spus astazi, poate ca nu exista acest dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul Referendumului ca a spus adevarul in fata instantei si ca daca ar fi avut ocazia sa faca aceste declartii si in fata.

Victor Ponta, audiat la instanta suprema: Sistemul de sms-uri de la referendum inregistra doar prezenta, nu voturile cu Da sau Nu. Am decis sa avem acest sistem, la fel ca alte partide. / Nu-mi amintesc daca am primit SMS de la Dragnea

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat miercuri in fata instantei ca a cunoscut sistemul de sms-uri aplicat de USL la referendumul din 2012 si modul de functionare a aplicatiei, dar ca aceasta consemna doar prezenta si date din procesul-verbal, nu indica si numarul de voturi cu Da sau Nu. El a aratat ca, inca de la alegerile prezidentiale din 2009, PSD a decis sa aiba un sistem de verificare a prezentei electorale, cum au avut si alte partide, PDL fiind primul partid cu un astfel de sistem. Cand am devenit presedinte PSD, am decis sa avem acest sistem, folosit prima data de PSD la alegerile locale din iunie 2012, apoi la toate tipurile de scrutin, inclusiv la cel din noiembrie 2014, la fel ca alte partide, a spus Ponta in fata instantei. Ponta a fost audiat ca martor, miercuri dimineata, in dosarul Frauda la referendum, in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata.

Victor Ponta, in fata instantei: Cunosteam sistemul de sms-uri de la referendum. De tombole nu stiu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a decalarat miercuri in cadrul audierilor din dosarul referendumului ca stia despre sistemul de sms-uri folosit de USL la referendumul din 2012 si modul de functionare a.

Victor Ponta, intrebat daca stia de tombole la referendum: Stiu de mitinguri, dar e posibil sa fi fost o decizie locala

Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, a spus in fata instantei, intrebat despre tombole pentru atragerea de votanti la referendumul din 2012, ca nu isi aminteste decat ca a cerut ca fiecare strategie locala sa fie conform legii si stie doar de.

Victor Ponta la bilantul Ministerului Apararii: Ma intreb daca scenaristii House of Cards stiu ca Romania este un pilon al scutului antiracheta

Premierul Victor Ponta a povestit o scena din serialul american House of Cards cand a vorbit despre scutul antiracheta din Romania, in timpul discursului sustinut la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

UPDATE Victor Ponta la bilantul Ministerului Apararii: Ma intreb daca scenaristii House of Cards stiu ca Romania este un pilon al scutului antiracheta/ Sa nu uitati ca Armata Romana inseamna si Steaua Bucuresti

Premierul Victor Ponta a povestit o scena din serialul american House of Cards cand a vorbit despre scutul antiracheta din Romania, in timpul discursului sustinut la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Ponta, despre cererea DNA de arestare a lui Dan Sova: Dar ce a facut?

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa comenteze cererea DNA de arestare a fostului ministru Dan Sova in dosarul privind contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexul Turceni-Rovinari, intreband jurnalistii despre faptele pe care le imputa procurorii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )