Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, despre fuziunea cu ALDE: Separat suntem slabi, impreuna ne cauta si PSD, si PNL. Nu mai aveti scuza ca mai trebuie sa guvernati cu UDMR-ul, suntem noi

B1 B1,
Victor Ponta, despre fuziunea cu ALDE: Separat suntem slabi, impreuna ne cauta si PSD, si PNL. Nu mai aveti scuza ca mai trebuie sa guvernati cu UDMR-ul, suntem noi

Pro Romania si ALDE au decis sa fuzioneze. Noua formatiune politica se va numi Pro Romania Social-Liberal si isi propune sa constituie atat o opozitie la actuala guvernare liberala, cat si o alternativa. continuă pe B1

Pro Romania si ALDE fuzioneaza. Victor Ponta: Guvernul PNL nu a oprit criza medicala si economica, ci doar a accentuat-o. Trebuie sa ne unim fortele, pentru a construi o alternativa (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, au anuntat joi, in cadrul unei conferinte, fuziunea celor doua partide. intr-o postare pe Facebook, Ponta explicase.

Victor Ponta: PSD merge pe ideea blatului politic si accepta sa fie sac de box pentru Klaus Iohannis si pentru PNL-isti. Social-democratii parca vor sa piarda, sa nu deranjeze (VIDEO)

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu a anuntat, joi, fuziunea Pro Romania - ALDE. in conferinta de presa, Ponta a sustinut ca si-ar fi dorit cu totii ca PSD sa se alature acest proiect, dar unii lideri.

VICTOR PONTA: Am luat decizia de a avea candidati comuni cu ALDE la parlamentare

Victor Ponta a anuntat azi ca Pro Romania si ALDE vor avea candidati comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a precizat ca este convins ca oamenii care vor fi alesi intr-un singur partid care se va numi Pro Romania Social-Liberal pot sa blocheze un drum drept spre prapastie.

VICTOR PONTA: PNL mi-a cerut sa ne aliem in judete. Se va intampla de la caz la caz

Victor Ponta a declarat la Digi24 ca PNL i-a propus sa se alieze cu scopul de a forma majoritati in consilii judetene, consilii locale si in municipii.

Victor Ponta: Gandirea lui Ludovic Orban e pana pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, apoi potopul Pariul fostului premier (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, joi, ca daca ar fi fost premier nu ar fi organizat alegerile locale in septembrie, ci s-ar fi ingrijit de deschiderea scolilor si pregatirea spitalelor pentru al doilea val de.

Victor Ponta: Marcel Ciolacu mi-a cerut sa ne aliem pe plan local. Si cei de la PNL mi-au cerut chestia asta. Se va intampla de la caz la caz

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara ca atat cei de la PSD, cat si reprezentantii PNL i-au propus sa se alieze pentru formarea unor majoritati in diverse consilii locale si.

Victor Ponta: Klaus Iohannis a zis clar ca alege votul in dauna sanatatii. La alegerile parlamentare, romanii pot sanctiona modul in care Guvernul PNL a gestionat epidemia de coronavirus

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat, miercuri seara, ca avem tot mai multe infectari cu coronavirus raportate deoarece nu s-au amanat alegerile locale. El a precizat ca nu atat scutinul in sine a .

Victor Ponta, raspuns la intrebarea de ce pierdem batalia cu COVID-19. Nu pot fi trasi la raspundere!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a incercat sa explice, pe o retea sociala, de ce pierde Romania razboiul cu noul coronavirus.

Tariceanu explica de ce a refuzat fuziunea ALDE - PSD

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, joi, ca a primit o oferta din partea PSD pentru o.

Miscare bomba pe scena politica! PRO Romania si ALDE, anunt de ultima ora

Partidele conduse de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa fuzioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )