Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Daca nu este ticalos, va trebui sa imi ceara scuze

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Daca nu este ticalos, va trebui sa imi ceara scuze

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, duminica, la News Magazine, despre relatia sa cu Liviu Dragnea si de ce a reactionat, dupa ce presedintele PSD a spus ca nu s-a intalnit cu Laura Codruta. continuă pe Antena3

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Daca tot s-a hotarat sa se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strica economia?

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea privind lupta sa cu statul paralel. Fostul premier a reamintit ca Dragnea a fost bun prieten cu Laura Kovesi, dar si cu alte persoane pe care acum le.

Victor Ponta: Din pacate PSD azi este confiscat de Cartelul de la Teldrum

Fostul lider PSD Victor Ponta scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca Din pacate PSD azi este confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE.

Udrea, despre santajul Dragnea-Ponta: Fiecare face un joc

Elena Udrea a vorbit despre lupta politica dintre actualul si fostul lider al PSD. Fostul ministru al Dezvoltarii crede ca Victor Ponta si Liviu Dragnea fac un joc. Dragnea si Ponta nu se santajeaza.

Ponta, dezlantuit impotriva lui Dragnea: Daca nu e chiar ticalos, atunci trebuie sa...

Victor Ponta vine cu replica, dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca multi din cei care mint in privinta sa o sa-si inghita limba. Fostul premier sustine ca seful PSD a intrat in panica.

Din pacate, PSD azi este confiscat de &171;Cartelul de la Teldrum &187;

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, astazi, ca, din pacate, PSD este in prezent confiscat de Cartelul de la Teldrum.

Victor Ponta, inca un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea

Victor Ponta l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa ce DNA a dezvaluit ca declaratiile lui Ponta, Grindeanu si Teodorovici au dus la finalizarea dosarului facut de subalternii lui Kovesi, Ponta a.

Dragnea, in dosarul &171;Teldrum and 187, victima propriei lacomii si a mentalitatii de grup infractional

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat ca Liviu Dragnea este, in dosarul Referendumului o vicitma a sistemului, in timp ce dosarul Teldrum este consecinta propriei lacomii.

Dragnea:Daca hotaram sa facem un miting, trebuie sa stabilim exact pentru ce il facem

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca exista posibilitatea ca in Comitetul Executiv National al partidului sa se poate discuta despre organizarea unui miting, dar care sa aiba sens, dar deocamdata acest subiect nu exista.

Catalin Ivan, despre demisia lui Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Catalin Ivan despre demisia lui Sorin Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe 100 de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )