Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

B1 B1,
Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt. continuă pe B1

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Antonescu, despre nominalizarea la MAI: Nu am discutat niciun nume

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca viitorul ministru de Interne va fi decis la reuniunea de vineri a partidului si a negat ca la intalnirea de joi cu premierul Victor Ponta ar fi mentionat vreun.

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al .

Elena Udrea: Antonescu incearca sa ii dea sah lui Ponta, aducandu-l pe Iohannis in Guvern

Elena Udrea spune ca prin aducerea lui Klaus Iohannis in Guvern, liderul PNL, Crin Antonescu, incearca sa ii dea sah lui Victor Ponta, in conditiile in care viitorul ministru de Interne va fi opozitia.

Victor Ponta dupa intalnirea cu presedintele PNL: Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere. / Crin Antonescu: In PNL nu e niciun fel de batalie, ne organizam la inceputului unui an extrem de important

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea de joi dupa-amiaza cu liderul liberal Crin Antonescu, ca pana maine la sedinta PNL eu unul nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere, pana atunci nu fac comentarii. La randul sau, Crin Antonescu a spus, dupa intalnirea cu primul ministru, ca Vad o agitatie jurnalistica fara precedent pe care pot sa o inteleg pana la urma. In PNL nu e niciun fel de batalie, nu e niciun fel de agitatie, de conflict. Avem o Delegatie Permanenta maine in care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea ministrilor, a Guvernului, pana la obiective. ) Daca vor fi schimbari, premierul va fi pus la curent. Cum v-a spus si domnul Ponta, am convenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine.

Ponta discuta cu Dragnea si Antonescu la Parlament, despre viitoarele remanieri din Guvern

Premierul Victor Ponta impreuna cu vicepremierii Liviu Dragnea si Gabriel Oprea discuta in biroul presedintelui Senatului, Crin Antonescu. La discutii este prezent si secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.

Victor Ponta: Iohannis ar putea aduce un plus Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca prezenta lui Klaus Iohannis ar aduce un plus Guvernului. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu.

Premierul Victor Ponta va participa la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru HotNews. ro ca va participa, vineri, la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci, Rusia. Premierul va lua parte si la dineul oficial oferit de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Mediafax. AFP scrie ca la acest dineu vor participa 44 de sefi de stat si de guvern, printre care se va numara si presedintele Chinei, Xi Jinping, dar presedintii SUA, Frantei si Germaniei vor lipsi.

Victor Ponta: in ianuarie, ANAF a avut incasari de 6,5% peste plan

In luna ianuarie, ANAF a avut incasari de 6,5% peste plan si cu 13,2% mai mari faa de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de miercuri. Una din cele trei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )