Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Iohannis ar putea aduce un plus Guvernului

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Iohannis ar putea aduce un plus Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca prezenta lui Klaus Iohannis ar aduce un plus Guvernului. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu. continuă pe Antena3

Ponta: Iohannis este un castig pentru Guvern.

Premierul Victor Ponta a declarat ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca il doreste in Guvern, dar a evitat sa spuna in ce functie, relateaza Mediafax. Aflat la Soci pentru deschiderea Olimpiadei de iarna, premierul a evitat un raspuns transant legat de pozitia exacta pe care ar urma sa o ocupe Iohannis in Guvern. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar ca il doresc in Guvern, dar cred ca ar aduce un .

Victor Ponta dupa intalnirea cu presedintele PNL: Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere. / Crin Antonescu: In PNL nu e niciun fel de batalie, ne organizam la inceputului unui an extrem de important

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea de joi dupa-amiaza cu liderul liberal Crin Antonescu, ca pana maine la sedinta PNL eu unul nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere, pana atunci nu fac comentarii. La randul sau, Crin Antonescu a spus, dupa intalnirea cu primul ministru, ca Vad o agitatie jurnalistica fara precedent pe care pot sa o inteleg pana la urma. In PNL nu e niciun fel de batalie, nu e niciun fel de agitatie, de conflict. Avem o Delegatie Permanenta maine in care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea ministrilor, a Guvernului, pana la obiective. ) Daca vor fi schimbari, premierul va fi pus la curent. Cum v-a spus si domnul Ponta, am convenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Victor Ponta: Firmele dinamice pot fi interesate de programul prin care statul suporta jumatate din cheltuielile salariale

Companiile dinamice a caror mentalitate este aceea de a angaja oameni tineri sunt cele care pot fi interesate de programul Guvernului prin care statul va suporta jumatate din cheltuielile salariale, in cazul in care creeaza 20 de noi locuri de munca, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, premierul Victor Ponta, relateaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta va participa la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru HotNews. ro ca va participa, vineri, la deschiderea Olimpiadei de iarna de la Soci, Rusia. Premierul va lua parte si la dineul oficial oferit de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit Mediafax. AFP scrie ca la acest dineu vor participa 44 de sefi de stat si de guvern, printre care se va numara si presedintele Chinei, Xi Jinping, dar presedintii SUA, Frantei si Germaniei vor lipsi.

Ilie Sarbu: Victor Ponta are ultimul cuvant in privinta nominalizarilor facute de PNL

Premierul Victor Ponta are ultimul cuvant in privinta nominalizarilor de ministri facute de PNL, a declarat, sambata, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, care a cerut o atitudine mai rezervata in.

Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, numit de Victor Ponta vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie

Andrei Tinu, vicepresedinte TSD si fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Cetatenie. El va avea rangul de.

Victor Ponta si Daniel Chitoiu, intalnire cu Mugur Isarescu la sediul BNR

Premierul Victor Ponta a avut joi dupa-amiaza la sediul Bancii Nationale a Romaniei, o discutie cu guvernatorul Mugur Isarescu, La intalnire a participat si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, precum si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )