Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Mihai Sturzu, despre numirea lui Klaus Iohannis: Un castig pentru Executiv. Sa fim atenti sa nu dam munitie suplimentara lui Traian Basescu

Deputatul PSD Mihai Sturzu, presedintele Tineretului Social-Democrat, a catalogat nominalizarea lui Klaus Iohannis in functiile de vicepremier si ministru de Interne un castig pentru Executivul lui Victor Ponta, insa sustine ca trebuie lamurite aspecte juridice.

intalnire Ponta-Antonescu duminica, pentru numirea lui Iohannis ca vicepremier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca cel mai probabil in cursul zilei de duminica se va intalni cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta aspecte procedurale privind preluarea functiei de.

Victor Ponta: Iohannis ar putea aduce un plus Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca prezenta lui Klaus Iohannis ar aduce un plus Guvernului. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu.

Crin Antonescu: Am cazut de acord cu Ponta asupra propunerii lui Iohannis si a schimbarilor din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al .

Victor Ponta dupa intalnirea cu presedintele PNL: Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere. / Crin Antonescu: In PNL nu e niciun fel de batalie, ne organizam la inceputului unui an extrem de important

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea de joi dupa-amiaza cu liderul liberal Crin Antonescu, ca pana maine la sedinta PNL eu unul nu fac niciun fel de comentariu, nici live, nici pe surse. Maine dupa sedinta PNL va voi spune punctul meu de vedere, pana atunci nu fac comentarii. La randul sau, Crin Antonescu a spus, dupa intalnirea cu primul ministru, ca Vad o agitatie jurnalistica fara precedent pe care pot sa o inteleg pana la urma. In PNL nu e niciun fel de batalie, nu e niciun fel de agitatie, de conflict. Avem o Delegatie Permanenta maine in care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea ministrilor, a Guvernului, pana la obiective. ) Daca vor fi schimbari, premierul va fi pus la curent. Cum v-a spus si domnul Ponta, am convenit sa nu discutam acum despre ce se va intampla maine.

Ponta, despre injumatatirea ratelor la credite: S-au prezentat detaliile tehnice, probabil n-au fost intelese toate. E o masura economica foarte buna

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca injumatatirea ratelor pentru anumite categorii de persoane a fost discutata si acceptata de boardul Fondului Monetar International si de Banca Mondiala. Acesta spune.

Ponta, despre injumatatirea ratelor la credite: S-au prezentat detaliile tehnice, probabil n-au fost intelese toate. E o masura economica foarte buna (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca injumatatirea ratelor pentru anumite categorii de persoane a fost discutata si acceptata de boardul Fondului Monetar International si de Banca Mondiala. Acesta spune.

Victor Ponta si-a ales modelele din politica: Putin, Lukasenko, Ianukovici

Din gesturi marunte se intrevad caracterul si inclinatiile politice ale lui Victor Ponta. Niciun gest fata de abuzurile autoritatilor de la Tiraspol impotriva romanilor, pentru a nu-si supara gazdele de la dineul de la Soci.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )