Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta despre refacerea USL, propusa de Tariceanu: O initiativa mai mult decat corecta si binevenita

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta despre refacerea USL, propusa de Tariceanu: O initiativa mai mult decat corecta si binevenita

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sambata, ca refacerea USL, propusa de catre copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, este o idee corecta si binevenita. continuă pe Adevărul

Tariceanu si Ponta folosesc refacerea USL ca tema de campanie

Calin Popescu Tariceanu, copresedinte ALDE, si fostul premier Victor Ponta au insistat sambata, ca tema de campanie pentru alegerile locale, pe ideea refacerii USL si a unui vot asemnanator celui din 2012.

Victor Ponta, despre alegerile parlamentare din toamna: Voi candida pentru functia de deputat, tot in judetul Gorj

Victor Ponta a declarat joi cu ocazia unei vizite in Slatina ca in toamna, la alegerile parlamentare, va candida ca deputat in judetul Gorj, avand o relatie deosebita cu persoanele de.

Victor Ponta iese la atac. Lovituri fara menajamente la adresa Guvernului Ciolos si mesaj cu talc pentru alegatori

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina lui pe Facebook in care enumera realizarile guvernului USL, care era instalat la putere in urma cu fix patru ani, pe 7 mai 2012. in acest context, fostul.

Victor Ponta: Vali Zgonea greseste, functia de presedinte al Camerei este a unei majoritati

Victor Ponta a vorbit despre declaratiile lui Valeriu Zgonea din ultima perioada, cu precadere despre cele cu privire la fuctia de presedinte al Camerei Deputatilor, afirmand ca acesta din urma.

Obstacolele care stau in calea revenirii lui Victor Ponta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit sambata la Adevaruri ascunse despre sansele pe care le are Victor Ponta de a reveni in la varful politicii romanesti. Are 100% sanse.

Radu Banciu: intai justitia, apoi politica. Traian Basescu taxeaza revenirea grabita a lui Victor Ponta (VIDEO)

In emisiunea din noapte de 5 mai, Radu Banciu a vorbit despre declaratiile lui Traian Basescu, care a transmis ca Victor Ponta se grabeste sa ia o functie in institutiile statului. Traian Basescu.

Victor Ponta ar putea deveni al treilea om in stat, in locul lui Zgonea

Deputatul social-democrat Victor Ponta a evitat ieri sa precizeze daca va accepta sau nu functia de presedinte al Camerei Deputatilor, mentionand doar ca a discutat cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, despre tot ceea ce este bine pentru PSD.

Ponta, despre sefia Camerei: Am vazut ca in Romania, daca esti nepregatit, ai toate sansele sa fii presedinte si premier

Fostul premier Victor Ponta a raspuns ironic, vineri, la Craiova, intrebat de jurnalisti daca este pregatit sa preia sefia Camerei Deputatilor, ca este total nepregatit pentru acest lucru, adaugand: in Romania, daca esti nepregatit, ai toate sansele sa fii presedinte si prim-ministru.

Ponta, despre Zgonea: E greseala mea si a altora care nu am stiut sa ramana printre noi doar cei care merita

Fostul presedinte PSD Victor Ponta sustine ca a comis o greseala cand a pastrat in partid oameni care s-au bucurat atunci cand unul dintre social-democrati a avut o problema, facand referire la declaratiile lui Valeriu Zgonea la cateva ore dupa retinerea Liei Olguta Vasilescu de catre procurorii DNA.

Victor Ponta se intoarce si aduce cu el si lupta anti-Justitie. Ce legi-surpriza pregateste PSD in Parlament

Victor Ponta isi doreste sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor cu scopul de a debloca proiectele legislative de modificare a legislatiei penale, care zac in acest moment in sertarele Parlamentului. Astfel, Ponta ar castiga simpatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )