Libnet.ro
UNICEF

06:15

Reactia lui Ponta privind zvonurile despre inlaturarea lui din fruntea Guvernului

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Ponta privind zvonurile despre inlaturarea lui din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au dezmintit, joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functie dupa Congresul PSD, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. continuă pe România Liberă

Anuntul premierului Victor Ponta privind situatia economica a Romaniei

In prag de motiune de cenzura, Victor Ponta le arunca in cap liberalilor cifrele. Si nu atat liberalilor cat aripei pedeliste a noului PNL. Premierul a postat in ultimele doua zile pe Facebook un fel de bilant .

Victor Ponta, anunt important despre autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca autoturismele Volkswagen vizate de scandalul emisiilor poluante si care se afla inca pe stocurile din Romania vor fi oprite de la vanzare, decizie luata in urma unei.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Ce spune ambasadorul Marii Britanii despre infrastructura din Romania

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, sustine ca in Romania este nevoie de investitii in infrastructura si ca din punctul sau de vedere acest domeniu reprezinta una dintre provocarile pe care Romania trebuie sa le depaseasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2024 seconds )