Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, catre PNL: Dragnea e penal, Oprea e tradator, dar sunt buni daca voteaza motiunea

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, catre PNL: Dragnea e penal, Oprea e tradator, dar sunt buni daca voteaza motiunea

Ponta a mai spus ca liberalii au fi transformat tradarea si schimbarea intr-o marca a PNL. Tradarea si schimbarea, din pacate, sunt o marca inregistrata pentru partidul care a candidat in 2014 ca reprezentant ALDE si luni dimineata s-a trezit la PPE. Din punctul asta de vedere, stati intr-o companie foarte buna, a spus premierul. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

Victor Ponta ironizeaza mitingul PNL: Nici Blaga nu mai e ce-a fost, sunt mai multi jandarmi decat protestatari

Victor Ponta a ironizat mitingul organizat de PNL in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, spunand ca in fata Parlamentului sunt mai multi jandarmi si jurnalisti decat protestatari, afirmand ca nici Vasile Blaga, cunoscut ca un bun organizator,.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Greu de demis: Victor Ponta rezista la Palatul Victoria. Cronica unei motiuni ratate

Liberalii au tras cu usurinta singurul glont pe care-l aveau la indemana pentru a demite Guvernul Ponta si au pierdut. Premierul Victor Ponta poate sa ramana linistit in fruntea Guvernului pana in 2016. Doar atunci, Opozitia mai are o sansa sa-l indeparteze, dupa ce PNL reusit sa bifeze a patra motiune de cenzura ratata. Liberalii nici nu si-au dat foarte mult silinta pentru a inregistra un succes, fiind complet nepregatiti.

Raspunsul lui Victor Ponta la atacul dur lansat de Vasile Blaga. Un labrador acasa care mereu se crede tigru

Premierul Victor Ponta a replicat, marti, liderului PNL Vasile Blaga, care a spus ca in noiembrie anul trecut l-a scos din politica inalta, aratand ca are si el un Labrador acasa care mereu se crede tigru si.

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania.

Victor Ponta: Demersul Opozitiei, un esec. De azi ma extrag pe cat posibil din bataliile politice inutile

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, dupa respingerea motiunii de cenzura a PNL, ca, incepand de astazi, se va extrage pe cat posibil din bataliile politice inutile, pentru a se dedica actului de.

Vasile Blaga, atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta. Raspunsul acid al premierului

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, in plenul Paramentului, ca nu se bucura de raul lui Victor Ponta si ca omeneste il intelege, el replicand acuzatiilor aduse de premier si spunandu-i ca .

Victor Ponta: Opozitia nu aduce critici actului de guvernare. in Parlament trebuie sa se faca politica, nu justitie

Premierul Victor Ponta a luat cuvantul in plen, inaintea votului pe motiunea de cenzura a PNL, declarand ca acest demers, dincolo de o serie de jigniri invective nu aduce nici o critica actului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )