Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Antena3 Antena3,
Victor Ponta despre o eventuala noua operatie la genunchi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca spera sa scape de o noua interventie chirurgicala la genunchi intrucat a facut recuperare. Cred ca scap, ca am facut recuperare, sper sa scap. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre actualul Guvern: A facut politici care au adus Romaniei crestere economica. S-ar putea sa fie primul din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile

Premierul Victor Ponta a scris luni pe pagina de Facebook ca actualul Guvern ar putea fi primul guvern din ultimii 25 de ani care si-a indeplinit toate promisiunile. Guvernul a facut politici care au adus Romaniei.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Victor Ponta, despre declaratiile ambasadorului ungar: Nu vreau sa ma las provocat

Premierul Victor Ponta a precizat, referitor la declaratiile ambasadorului ungar, ca Guvernul Ungariei incearca sa atraga Romania intr-un scandal si ca el nu vrea sa se lase provocat.

Victor Ponta, surprins si in momentul debarcarii de pe vasul de croaziera. Premierul este asteptat sa se intoarca astazi in tara

Premierul Victor Ponta, impreuna cu familia sa, au fost surprinsi, sambata, in momentul in care au debarcat de la bordul navei Osis of the Seas, care apartine companiei Royal Carribean. Astazi se incheie concediul premierului Victor Ponta, luni fiind asteptat sa se intoarca la Palatul Victoria.

Victor Ponta, declaratie inedita: Sunt un premier tehnocrat

Premierul Victor Ponta a declarat ca el este un tehnicrat, atunci cand i s-a cerut sa comenteze faptul ca presedintele Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul in absenta lui.

Ponta, intrebat daca va mai merge in Turcia pentru o noua operatie: Cred ca scap, am facut recuperare

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca ar putea evita o noua operatie la picior, avand in vedere ca a facut recuperare in ultima perioada si isi revine, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Victor Ponta, detalii despre relatia cu Liviu Dragnea din ultima perioada

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu a fost deranjat de declaratiile presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, si de faptul ca acesta i-a chemat la partid pe ministrii PSD, transmite Agepres.

Victor Ponta, anunt pe Facebook despre cresterea salariului mediu net: Economie, nu politica!

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri, ca marirea salariului mediu, asa cum indica datele publicate de Institutul National de Statistica, reprezinta o veste buna pentru angajati, dar ingrijoratoare pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )