Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta, la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair: Hai sa nu ne facem de ras cu totul. Chiar vreti sa il vedeti pe Blair la DNA Ploiesti? Ma aveti pe mine, va ajunge (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair: Hai sa nu ne facem de ras cu totul. Chiar vreti sa il vedeti pe Blair la DNA Ploiesti? Ma aveti pe mine, va ajunge (VIDEO)

UPDATE Victor Ponta a iesit de la DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora. Am dat declaratii in fata judecatorilor de la inalta Curte, a fost procurorul acolo si mi-am sustinut in t. continuă pe B1

Victor Ponta, la DNA Ploiesti. Nu am cerut citarea lui Tony Blair. Nu este cazul ca Romania sa se faca de ras

Victor Ponta a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti. El a fost citat in calitate de suspect in dosarul vizitei in Romania a fostului premier Tony Blair.

Audieri la DNA Ploiesti, in dosarul Ponta-Blair. Apropiatii lui Sebastian Ghita, chemati de procurori

Sunt audieri marti, 11 octombrie, la sediul DNA Ploiesti, acolo unde procurorii au citat din nou pentru a da declaratii persoane implicate in ancheta care vizeaza suspiciunile de spalare de bani din timpul campaniei electrolale din 2012 a fostului premier Victor Ponta.

Victor Ponta: Hai sa nu ne facem de ras, chiar vreti sa il vedeti pe Tony Blair la DNA Ploiesti?

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru audieri. Victor Ponta nu a facut declaratii la intrarea in sediul DNA. Stire in curs de.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti

Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti. El este acuzat de complicitate la spalare de bani.

Extinderi ale urmaririi penale. Victor Ponta a dat explicatii la DNA Ploiesti, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania, in care este acuzat de complicitate la spalare de bani.

Sebastian Ghita, cu bufnitele la DNA: Urmeaza Ponta, Basescu si Tariceanu, cu dosare penale

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat din nou in dosarul Tony Blair. Deputatul s-a prezentat cu recuzita in faa procurorilor. Kovesi.

Sebastian Ghita, cu recuzita la DNA: Kovesi mi-a adus bufnitele cand a venit la mine!

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde va fi audiat din nou in dosarul Tony Blair. Deputatul s-a prezentat cu recuzita in faa procurorilor. Kovesi.

Sebastian Ghita: Daca Tony Blair in toata lumea tine conferinte, nu putem noi acum in Romania sa il acuzam de spalare de bani (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit miercuri, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, despre dosarul Tony Blair. Deputatul a declarat ca acuzatiile din dosar sunt ilare si ca afecteaza imaginea.

VIDEO UPDATE Sebastian Ghita a venit la DNA Ploiesti cu doua statuete bufnite pe care sustine ca le-a primit de la Kovesi. Ghita: Ni se va livra cu ajutorul procuraturii o noua clasa politica ce va face ce au facut tehnocratii anul acesta

Deputatul Sebastian Ghita a venit marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. Ghita a venit cu doua statuete de bufnite pe care sustine ca le-a primit de la Laura Codruta Kovesi, aluzie la acuzatia sa ca sefa DNA i-ar fi scris de pe un email secret cu adresa cucuveauamov@gmail. com. UPDATE Sebastian Ghita a declarat la iesirea de la DNA ca citarea sa precum si a altor politicieni, este o incercare facuta prin intermediul procuraturii de a-i scoate pe acesti din politica si de a se livra o noua clasa politica ce va face ce au facut tehnocratii anul acesta.

Tony Blair ar putea reveni in politica pentru a scapa Marea Britanie de un Brexit dur

Fostul premier laburist Tony Blair sugereaza ca ar putea reveni in prim-planul scenei politice britanice, denuntand intentiile Guvernului conservator condus de Theresa May de a genera o desprindere dura a Marii Britanii de Uniunea Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )