Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO

Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO. Vreau sa felicit Guvernul Georgiei si pe primul ministru pentru ca anul trecut la Vilnius a semnat acordul de asociere cu UE si ii urez sa fie primul ministru al Georgiei care semneaza si aderarea la NATO a tarii sale, a declarat vineri premierul Victor Ponta dupa intalnirea de la Palatul Victoria cu omologul sau georgian Irakli Garibashvili, aflat in vizita oficiala in Romania. Victor Ponta a adaugat ca, desi Romania sprijina cel mai mult Republica Moldova, cred ca este in interesul si datoria noastra sa nu uitam de Georgia, tara care a avut curajul sa fie alaturi de UE si NATO intr-o regiune atat de dificila. continuă pe Hotnews

Ponta, dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Sper sa fiti primul care semneaza aderarea la NATO

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea pe care avut-o cu prim-ministrul Georgiei, ca spera sa fie primul care semneaza acordul de aderare la NATO. Acesta a felicita Guvernul Georgiei pentru parcursul.

Victor Ponta: Romania sustine integrarea Georgiei in UE si NATO

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dupa intalnirea cu premierul Georgiei la Palatul Victoria,ca Romania sustine Georgia asa cum a sustinut si Republica Moldova in parcursul sau european, scrie Hot News.

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

FOTO. Victor Ponta si-a facut cont si pe Instagram. Care a fost prima fotografie pe care a postat-o

Victor Ponta este un un obisnuit al retelelor de socializare, el avand deja cont atat pe Facebook cat si pe Twitter. Acum, premierul a decis ca este timpul sa isi faca un cont si pe Instagram .

Victor Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate doar ca sa fiu eu lovit. Le iubesc si le voi fi alaturi

Premierul Victor Ponta a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca va fi alaturi de mama si sora lui, afirmand ca este o mare suferinta sa asiste la linsajul mediatic la care acestea sunt.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a trimis Securitatea s-o inhate pe mama lui Victor Ponta

Scena politica din Romania este in plin scandal. Dupa ce PSD a boicotat, miercuri, numirea lui Hellvig la sefia SRI, astazi, sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata, joi, in calitate de.

Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale la DNA: Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti seriosi ?, spunand ca el a venit sa viziteze un spital, potrivit agentiei Mediafax.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Banii din cultura sa nu mearga la prieteni. Nu dati la cine tipa mai tare in presa. La Transporturi la fel (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, la debutul sedintei de Guvern, ca banii din Cultura trebuie cheltuiti in mod extrem de transparent, aratand ca problema timbrului cultural este rezolvata si ca nimic nu.

Procentul de 25% in plus la preturile medicamentelor din Romania este neconform cu realitatea

Procentul de 25% in plus la preturile medicamentelor din Romania mentionat de Victor Ponta in comparatie cu preturile medicamentelor din Uniunea Europeana este neconform cu realitatea, transmite Dan Zaharescu, Director Executiv al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM).

Culisele razboiului medicamentelor: faza trosnelilor. Eroarea lui Victor Ponta

Piata farmaceutica fierbe din nou. In joc sunt miliarde de euro. Povestea e complexa, dar merita sa o cititi. Implicatiile nu se rasfrang doar asupra Romaniei, ci si a altor state membre UE. La mijloc, prins intre interese prea mari pentru a fi intelese, sta pacientul. Pierdut, confuz, priveste spre premierul Victor Ponta. Care declara: Stiu ca producatorii [farma] sunt suparati si de asta, din 2009 pana azi, nu am facut ce trebuia. De ce guvernul Ponta nu a facut ce trebuia?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )