Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: Romania sustine integrarea Georgiei in UE si NATO

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Romania sustine integrarea Georgiei in UE si NATO

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dupa intalnirea cu premierul Georgiei la Palatul Victoria,ca Romania sustine Georgia asa cum a sustinut si Republica Moldova in parcursul sau european, scrie Hot News. continuă pe România Liberă

Victor Ponta dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO

Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO. Vreau sa felicit Guvernul Georgiei si pe primul ministru pentru ca anul trecut la Vilnius a semnat acordul de asociere cu UE si ii urez sa fie primul ministru al Georgiei care semneaza si aderarea la NATO a tarii sale, a declarat vineri premierul Victor Ponta dupa intalnirea de la Palatul Victoria cu omologul sau georgian Irakli Garibashvili, aflat in vizita oficiala in Romania. Victor Ponta a adaugat ca, desi Romania sprijina cel mai mult Republica Moldova, cred ca este in interesul si datoria noastra sa nu uitam de Georgia, tara care a avut curajul sa fie alaturi de UE si NATO intr-o regiune atat de dificila.

Sora premierului Victor Ponta explica de ce a mers la DNA

Alexandra Hertanu, sora premierului Victor Ponta, sustine ca a mers joi la audieri la DNA ca sa-si recupereze calculatoarele pe care procurorii le-au luat de la firma de contabilitate, pentru ca acestea nu au nicio.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, explica de ce a mers la DNA

Alexandra Hertanu, sora premierului Victor Ponta, sustine ca a mers joi la audieri la DNA ca sa-si recupereze calculatoarele pe care procurorii le-au luat de la firma de contabilitate, pentru ca acestea nu au nicio.

Culisele razboiului medicamentelor: faza trosnelilor. Eroarea lui Victor Ponta

Piata farmaceutica fierbe din nou. In joc sunt miliarde de euro. Povestea e complexa, dar merita sa o cititi. Implicatiile nu se rasfrang doar asupra Romaniei, ci si a altor state membre UE. La mijloc, prins intre interese prea mari pentru a fi intelese, sta pacientul. Pierdut, confuz, priveste spre premierul Victor Ponta. Care declara: Stiu ca producatorii [farma] sunt suparati si de asta, din 2009 pana azi, nu am facut ce trebuia. De ce guvernul Ponta nu a facut ce trebuia?.

FOTO. Victor Ponta si-a facut cont si pe Instagram. Care a fost prima fotografie pe care a postat-o

Victor Ponta este un un obisnuit al retelelor de socializare, el avand deja cont atat pe Facebook cat si pe Twitter. Acum, premierul a decis ca este timpul sa isi faca un cont si pe Instagram .

Liviu Avram: Victor Ponta a tras o directiva catre procurori si judecatori

Victor Ponta a trasat la bilantul DNA o directiva catre procurori si judecatori. Premierul ii invita pe acestia sa faca distinctia intre fapta penala comisa in exercitarea functiei, pe care Justitia.

Victor Ponta: Este o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

Victor Ponta sustine ca sora si mama lui sunt linsate mediatic doar pentru a fi atacat el politic, intr-un mesaj postat pe Facebook la putin timp dupa ce sora sa a fost audiata de procurorii DNA, joi dimineata.

Victor Ponta: E o mare suferinta sa vad ca sora si mama mea sunt linsate doar ca sa fiu eu lovit. Le iubesc si le voi fi alaturi

Premierul Victor Ponta a declarat, prin intermediul paginii sale de Facebook, ca va fi alaturi de mama si sora lui, afirmand ca este o mare suferinta sa asiste la linsajul mediatic la care acestea sunt.

Noul bloc operator al Spitalului Militar Central, inaugurat joi. Victor Ponta: Toate resursele suplimentare pe care le avem le folosim pentru Sanatate

Incepand de joi, Spitalul Militar Central beneficiaza de un nou bloc operator in cadrul Sectiei Clinice Oftalmologice. La inaugurare au participat premierul Victor Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa, dar si ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )