Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ponta, dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Sper sa fiti primul care semneaza aderarea la NATO

B1 B1,
Ponta, dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Sper sa fiti primul care semneaza aderarea la NATO

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea pe care avut-o cu prim-ministrul Georgiei, ca spera sa fie primul care semneaza acordul de aderare la NATO. Acesta a felicita Guvernul Georgiei pentru parcursul. continuă pe B1

Victor Ponta dupa intalnirea cu premierul Georgiei: Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO

Romania este unul din cei mai hotarati suporteri ai integrarii Georgiei in UE si NATO. Vreau sa felicit Guvernul Georgiei si pe primul ministru pentru ca anul trecut la Vilnius a semnat acordul de asociere cu UE si ii urez sa fie primul ministru al Georgiei care semneaza si aderarea la NATO a tarii sale, a declarat vineri premierul Victor Ponta dupa intalnirea de la Palatul Victoria cu omologul sau georgian Irakli Garibashvili, aflat in vizita oficiala in Romania. Victor Ponta a adaugat ca, desi Romania sprijina cel mai mult Republica Moldova, cred ca este in interesul si datoria noastra sa nu uitam de Georgia, tara care a avut curajul sa fie alaturi de UE si NATO intr-o regiune atat de dificila.

Victor Ponta: Romania sustine integrarea Georgiei in UE si NATO

Premierul Victor Ponta a declarat vineri dupa intalnirea cu premierul Georgiei la Palatul Victoria,ca Romania sustine Georgia asa cum a sustinut si Republica Moldova in parcursul sau european, scrie Hot News.

Iohannis, dupa intalnirea cu omologul german: Experienta lui Joachim Gauck, nepretuita pentru proiectul meu privind Muzeul Comunismului

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, joi, pe Facebook, dupa intalnirea cu presedintele Germaniei Joachim Gauck, in care arata ca acesta cunoaste ca nimeni altul comunismul si experienta acestuia e.

Reactia lui Ponta dupa audierea la DNA a surorii sale

Premierul Ponta nu a dorit sa comenteze audierea surorii lui la DNA in dosarul in care sotul ei este arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu omologul sau de la Chisinau: ii asigur pe cetatenii moldoveni ca Romania va sprijini Moldova pe drumul sau european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa o intalnire avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania va sprijini Republica Moldova in parcursul sau european care, in opinia sa,.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu omologul sau de la Chisinau: ii asigur pe cetatenii moldoveni ca Romania va sprijini Moldova pe drumul sau european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, dupa o intalnire avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania va sprijini Republica Moldova in parcursul sau european care, in opinia sa,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )