Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, dupa ce Iohannis a cerut prudenta in privinta noului Cod Fiscal: Acum se pricepe si la Finante

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, dupa ce Iohannis a cerut prudenta in privinta noului Cod Fiscal: Acum se pricepe si la Finante

Premierul Victor Ponta a pus la indoiala priceperea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste chestiunile financiare, dupa ce presedintele a facut apel la prudenta atunci cand a vorbit despre noul Cod Fiscal, care i-a fost trimis spre promulgare. continuă pe Hotnews

Seful PSD Timis, prieten al lui Victor Ponta, dupa suspendarea premierului din fruntea PSD: E o decizie inteleapta pentru protejarea partidului

Decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la sefia PSD pana la rezolvarea problemelor penale este salutata de seful PSD Timis, Sorin Grindeanu, ministru pentru Societate Informationala si prieten apropiat al lui Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a cerut o lista cu institutiile care nu respecta legea privind persoanele cu dizabilitati

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Muncii sa faca o lista cu institutiile publice care nu au rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Victor Ponta, atac la Iohannis: A facut o greseala

Nu ma asteptam nici la respingerea pe care a facut-o astazi cu Fifor. Cred ca a fost o greseala. Iohannis a respins nejustificat. Gestul sau e pur politic si nejustificat, a spus Victor Ponta, la B1 TV.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Premierul Victor Ponta, invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitat miercuri seara, de la ora 21. 00, la postul de televiziune B1, unde va vorbi despre sedinta conducerii PSD la care s-a decis propunerea Rovanei Plumb in functia de presedinte interimar al formatiunii, dar si despre contrele cu presedintele Klaus Iohannis, in privinta viitorului ministru al Transporturilor.

Planul post-demisie al lui Victor Ponta. Ce cred liderii locali PSD despre decizia premierului de a renunta la sefia partidului

Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca a luat decizia de a se retrage temporar din functia de lider al PSD, in urma problemelor sale cu Justitia, desi atat Klaus Iohannis, cat si Opozitia i-au cerut sa renunte la functia de premier, nicidecum la cea de sef de partid. Functia de premier ii va lasa loc de manevra in coalitia de guvernare, in interiorul careia urmareste, pentru inceput, debarcarea de la Guvern a lui Gabriel Oprea.

Victor Ponta: Codul 8234;Fiscal8236; a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in Parlament

Premierul Victor Ponta a raspuns miercuri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la noul Cod Fiscal, spunand ca acesta a fost scris de specialisti si votat in unanimitate dupa dezbateri in.

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu.

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu.

Sebastian Lazaroiu, despre demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD: Nu mai e o miza pentru nimeni. Daca pana mai ieri ai fi zis ca Occidentul e pe cale sa-si ia mana de pe noi, de azi incolo s-a inversat ecuatia

Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, Sebastian Lazaroiu, este de parere ca premierul Victor Ponta nu mai este o miza pentru nimeni, lasand sa se inteleaga ca, in privinta demisiei lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )