Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal

B1 B1,
Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu. continuă pe B1

Victor Ponta: Sper ca presedintele sa nu faca vreo ambitie si sa se gandeasca la Romania si sa promulge Codul fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat noul Cod fiscal, apreciind ca Romania nu isi permite experimente economice, ca spera ca seful statului sa nu.

Victor Ponta: Sper sa avem azi sau maine un nou ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta s-a declarat foarte ingrijorat de greva de la Romatsa si si-a exprimat speranta ca in zilele urmatoare sa fie numit un nou ministru al Transporturilor, amintind ca decizia este la presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si cu acesta sa mergem la finalizarea legii salarizarii

Premierul Victor Ponta conditioneaza finalizarea legii salarizarii de promulgarea Codului Fiscal. Sper sa avem Codul Fiscal promulgat si sa avem in felul asta predictibilitate pentru toamna. Cu Codul Fiscal promulgat si cu toate datele economice, putem sa mergem la finalizarea legii salarizarii in toamna, a declarat premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD

Decizia lui Victor Ponta de a transfera Rovanei Plumb interimatul la sefia PSD nu are acoperire statutara, pentru ca numai Comitetul Executiv al PSD poate desemna conducerile interimare. Practic, Ponta este inca liderul PSD, iar Rovana Plumb este doar interfata prin care isi exercita puterea.

Liviu Dragnea, critici dure la adresa lui Victor Ponta: A facut o greseala, sper sa nu o faca pe a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua,.

Victor Ponta, ingrijorat de greva controlorilor de trafic: Sper sa avem azi, maine, cand decide presedintele un nou ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta s-a aratat ingrijorat de greva de la ROMATSA. Seful Executivului si-a exprimat speranta ca in zilele urmatoare sa fie numit un nou ministru al Transporturilor, amintind ca decizia este la.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Victor Ponta, optimist de Ziua Nationala a Frantei: Sper ca in octombrie sa punem o placuta la aeroportul Otopeni pe care sa scrie spatiul Schengen

Premierul Victor Ponta a fost prezent la ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari, unde a sustinut si un discurs in care si-a exprimat speranta ca in luna octombrie Romania va.

Ce trebuia sa faca Victor Ponta inainte de a se autosuspenda de la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca Victor Ponta ar fi trebuit sa se sfatuiasca si cu colegii din forurile de conducere ale partidului, inainte de a se autosuspenda din functia de presedinte al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )