Libnet.ro
UNICEF

19:00

News Magazine: Klaus Iohannis si Mugur Isarescu lanseaza atacuri la adresa Guvernului

Antena3 Antena3,
News Magazine: Klaus Iohannis si Mugur Isarescu lanseaza atacuri la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat atacuri dure la adresa premierului Victor Ponta. Presedintele a criticat vizita prim-ministrului in emiratele arabe, reprosandu-i acestuia ca nu l-a consultat in. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu: Unele banci au scazut prea mult dobanzile la depozite; la credite mai este loc de taiere

Unele banci au redus prea mult dobanzile la depozite, in conditiile unui exces de lichiditate, in timp ce altele si-au pastrat nivelul in jur de 2%, a afirmat vineri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a apreciat ca pe segmentul creditarii mai este.

Mugur Isarescu: Nu cred intr-o tinta de aderare la euro fara o foaie de parcurs din momentul acesta

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, apreciaza ca trasarea unei foi de parcurs pentru aderarea la zona euro este mult mai importanta decat data tintei de intrare, iar in lipsa acesteia nu au rost dezbaterile pentru 1 ianuarie 2019, considerand ca este.

Mugur Isarescu: Valoarea inflatiei ar trebui sa ajunga la o rata de zero in acest an

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu prezinta vineri, intr-o conferinta de presa, raportul asupra inflatiei, informeaza B1 TV. Valoarea acesteia ar trebui sa ajunga la o rata de 0 in acest an, odata cu reducerea.

Mugur Isarescu: BNR urmareste asigurarea unor dobanzi real pozitive la depozitele bancare

Banca Nationala a Romaniei BNR) urmareste, prin deciziile de politica monetara, printre altele, si asigurarea unor dobanzi real pozitive la depozitele bancare, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul bancii centrale.

Presedintele Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Am vazut mii de oameni la cozi

Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Asa a declarat vineri presedintele Romaniei Klaus Iohannis, precizand ca va discuta cu Victor Ponta pe marginea acestui subiect. Am vazut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sanatate. Este un scandal public, a completat seful statului.

Ministrul Justitiei i-a transmis lui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a transmis, miercuri, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea pentru numirea in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a procurorului Daniel Horodniceanu.

Discursul lui Klaus Iohannis la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei: Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata. / Adoptarea euro reprezinta cel mai important proiect de tara dupa aderarea la UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, in discursul rostit cu ocazia receptiei oferite cu prilejul Zilei Europei, ca Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata, un partener angajat in sustinerea statului de drept, in apararea libertatii fundamentale si in promovarea economiei de piata. Seful statului a subliniat si faptul ca Adoptarea monedei unice euro reprezinta, fara indoiala, cel mai important proiect de tara dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Aderarea la zona euro impune, insa, o pregatire serioasa si un efort sustinut si bine coordonat in urmatorii ani din partea tuturor actorilor relevanti - politici, guvernamentali, bancari. Iohannis a mai tinut sa sublinieze ca Am convingerea ca, in scurt timp, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

Klaus Iohannis, despre protestul impotriva despaduririlor abuzive: Sunt convins ca vom reusi nu doar sa stopam fenomenul, dar si ca cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunta ca problema defrisarilor ilegale va fi prioritara in urmatoarea sedinta a CSAT, fiind convins ca numai defrisarile vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )