Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alina Gorghiu: Adversarul politic al PNL ramane PSD. Ar fi nefiresc si neonorant sa mai lasam PSD-ul la guvernare

B1 B1,
Alina Gorghiu: Adversarul politic al PNL ramane PSD. Ar fi nefiresc si neonorant sa mai lasam PSD-ul la guvernare

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca PNL-ul doreste inlaturarea de la putere a PSD-ului si ca PNL-ul se gandeste la preluarea puterii din. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Adversarul politic al PNL ramane PSD. Ar fi nefiresc si neonorant sa mai lasam PSD-ul la guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi seara, in emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV, ca PNL-ul doreste inlaturarea de la putere a PSD-ului si ca se gandeste la preluarea puterii din.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Surse: Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu la sefia PNL, au afirmat surse oficiale citate de B1 TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei Partidului National Liberal. Pana in acest.

Klaus Iohannis o sustine pe Alina Gorghiu la sefia PNL

Presedintele ales Klaus Iohannis si-a anuntat, in sedinta informala a liderilor liberali, sustinerea pentru candidatura Alinei Gorghiu la functia de presedinte al PNL, conform unuor surse liberale, scrie Mediafax .

Klaus Iohannis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Atanasiu renunta la candidatura

UPDATE: 21:01: Ludovic Orban a plecat primul de la sedinta PNL, relateazaB1 TV. El a declarat ca nu renunta la candidatura pentru sefia PNL. in timpul sedintei, acestuia i s-a cerut sa se retraga.

Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu pentru pozitia de presedinte al Partidului National Liberal, au declarat surse oficiale pentru B1TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei PNL. Postul de televiziune mai relateaza, citand surse din interiorul partidului, ca senatorul Teodor Atanasiu si-a retras candidatura pentru sefia formatiunii politice. In cursa ar ramane astfel Ludovic Orban, a carui candidatura a fost anuntata oficial, si Alina Gorghiu. UPDATE Teodor Atanasiu: I-am propus si lui Ludovic Orban sa ne retragem si sa lasam locul unui tanar. Alina Gorghiu a fost sufletul campaniei electorale. Orban nu vrea insa sa se retraga. Gorghiu va fi interimar pana la urmatorul Congres al PNL care va avea loc in 2017. UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Nu ma retrag din cursa pentru sefia PNL. Orban spune ca nimeni nu i-a cerut sa se retraga din cursa.

Alina Gorghiu, noul presedinte al PNL

20- Alina Gorghiu estenoul presedinte al PNL. Alina Gorghiu va avea misiunea de a duce partidul la guvernare si de a asigura functia de copresedinte pana in 2017. 15- Klaus Iohannis .

Ce provocari o asteapta pe Alina Gorghiu, presedintele-surpriza al PNL

Intrata in cursa in ultimul moment, Alina Gorghiu a castigat competitia cu Ludovic Orban pentru sefia vechiului PNL, devenind automat si copresedinte al PNL, alaturi de Vasile Blaga. Prima actiune a noii conduceri: pregatirea unui plan de daramare a Guvernului Ponta.

Alina Gorghiu poate fi presedinte PNL

Astazi se decide sefia interimara a marelui Partid National Liberal. De ce cred ca Alina Gorghiu va fi presedinte interimar?PNL + PD-L sa nu uitam) este in trend ascendent. Lucru care nu poate decat sa-i oblige sa ia masuri si decizii in concordanta cu cresterea notorietatii presedintelui ales, Klaus Iohannis.

Alina Gorghiu: Am venit astazi sa-mi prezint candidatura si sa castig un vot

Alina Gorghiu, prim-vicepresedintele PNL si candidat la functia de co-presedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga, a declarat, joi, inaintea sedintei Biroului Permanent National ca indraneala sa de a-si depune candidatura pentru functia de presedinte PNL vine in continuarea mesajului din 16 noiembrie de la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )