Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

B1 B1,
Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare. continuă pe B1

Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare SUSTINUT DE USL.

Fostul presedinte al PSD si actualul senator independent Mircea Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la postul B1 TV daca Mircea Geoana va candida sustinut de USL, presedintele PSD a raspuns: Eu cred ca da. El a adaugat ca trebuie sa aiba o discutie cu acesta. In luna august, Mircea Geoana a declarat ca el nu a plecat niciodata din PSD si ca se considera in continuare un .

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Victor Ponta: Gata cu negocierile. De luni ne intoarcem la munca executiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, ca odata cu reuniunile USL din Delta se termina faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare,.

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

Premierul Victor Ponta infirma opozitia Belgiei in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen. Invitat marti seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, Ponta a declarat ca premierul Belgiei, Elio Di.

Victor Ponta: Am avut duminica o discutie telefonica cu presedintele Basescu despre intalnirea de la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la B1 TV, ca a avut duminica o discutie telefonica cu presedintele Basescu despre intalnirea de la Bruxelles. Presedintele mi-a dat un telefon si mi-a povestit ce a discutat cu domnul Barosso. Basescu a discutat despre MCV, iar eu despre activitatea guvernului. Eu am cerut la Bruxelles transparenta in numirea Procurorului General si a sefului DNA', a declarat Ponta.

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE, potrivit B1. ro. Traian Basescu a solicitat aceasta intalnire cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso m-a informat, apoi am stabilit ca pentru a exista acel echilibru de care avem nevoie este bine sa ma duc si eu la Bruxelles. Nu au existat asemenea discutii sa mergem impreuna la Bruxelles, a spus Victor Ponta la B1 TV. Premierul a declarat ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )