Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. Cu USL-ul am castigat toate bataliile politice

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje. Invitat la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv,.

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta. 'La Oltchim sunt foarte hotarat. Am vorbit inainte sa vin la dvs. cu domnul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de solutie care nu garanteaza pastrarea functionarii Oltchim-ului, a Arpechim-ului si practic a locurilor de munca. Orice fel de investitor care vine si nu ne garanteaza acest lucru nu-l vom accepta', a spus premierul Ponta la Antena 3.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barrroso

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de Agerpres.

Bruxelles: Premierul Victor Ponta se va intalni, luni, cu presedintele Comisiei Europene, ...

Premierul Victor Ponta va avea, luni, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, informeaza Agerpres. Presedintele Traian Basescu a facut vineri o vizita de lucru la Bruxelles, unde s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding si cu .

Victor Ponta: Belgia nu se opune aderarii Romaniei la Schengen. Mi-as dori ca Basescu sa atenueze opozitia Germaniei, prin relatia cu Merkel

Premierul Victor Ponta infirma opozitia Belgiei in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Schengen. Invitat marti seara in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, Ponta a declarat ca premierul Belgiei, Elio Di.

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE, potrivit B1. ro. Traian Basescu a solicitat aceasta intalnire cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso m-a informat, apoi am stabilit ca pentru a exista acel echilibru de care avem nevoie este bine sa ma duc si eu la Bruxelles. Nu au existat asemenea discutii sa mergem impreuna la Bruxelles, a spus Victor Ponta la B1 TV. Premierul a declarat ca .

Victor Ponta: Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% la Posta Romana

Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% n. a in actionariatul Postei Romane), implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management, a declarat marti premierul Victor Ponta cu privire la intalnirea avuta cu o zi in urma la Bruxelles cu premierul belgian. Am discutat cu primul ministru n. a al Belgiei) si va avea loc o intalnire dupa 2 ani si ceva intre conducerea Postei din Belgia si cea din Romania pentru a identifica implicarea acestora, prezenta unui investitor important, un nou tip de management si salvarea locurilor de munca, a mai spus Ponta.

Victor Ponta: Am stabilit o intalnire intre Posta Romana si cea din Belgia privind atragerea unui investitor important

Premierul Victor Ponta a adus in discutie, marti, dupa ce a prezentat concluziile intalnirii cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, o intalnire cu premierul belgian Elio Di Rupo privind atragerea unui.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )