Libnet.ro
UNICEF

19:31

Victor Ponta: Grupurile parlamentare ale PSD sustin reforma functionarii celor doua Camere ale Parlamentului

B1 B1,
Victor Ponta: Grupurile parlamentare ale PSD sustin reforma functionarii celor doua Camere ale Parlamentului

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, dupa o intalnire cu grupurile parlamentare ale PSDca acestia sustin o reforma a functionarii celor doua Camere ale Parlamentului, propunand in acest. continuă pe B1

Victor Ponta: Grupurile parlamentare ale PSD sustin reforma functionarii celor doua Camere ale Parlamentului (VIDEO)

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, dupa o intalnire cu grupurile parlamentare ale PSDca acestia sustin o reforma a functionarii celor doua Camere ale Parlamentului, propunand in acest.

Victor Ponta dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine intocmirea unui registru electoral al romanilor care traiesc in strainatate, Parlament bicameral si reducerea numarului de parlamentari

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii PSD. Social-democratii au fost primii care au intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Victor Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

Victor Ponta: Consiliul National al PSD va fi organizat in martie, cand se va alege alt presedinte. Trebuie sa ne schimbam mentalitatea

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca s-a decis organizarea Consiliului National al partidului pe 20-21 martie. Potrivit lui Victor Ponta, Consiliul National va.

Victor Ponta: Consiliul National al PSD va fi organizat in martie, cand se va alege alt presedinte. Trebuie sa ne schimbam mentalitatea (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca s-a decis organizarea Consiliului National al partidului pe 20-21 martie. Potrivit lui Victor Ponta, Consiliul National va.

VIDEO Consultari de la Cotroceni: PSD vrea registru electoral al romanilor din strainatate, reducerea numarului de parlamentari si simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a fost primul partid care a intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

Victor Ponta: Ne-am dori ca sefii serviciilor de informatii sa fie persoane din afara politicii

Premierul Victor Ponta sustine ca sefii serviciilor de informatii nu ar trebui sa aiba legatura cu politica, precizand ca reforma din ultimii ani a fost in sesnul depolitizarii acestor institutii. Ne-am.

Victor Ponta: Ne-am dori ca sefii serviciilor de informatii sa fie persoane din afara politicii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta sustine ca sefii serviciilor de informatii nu ar trebui sa aiba legatura cu politica, precizand ca reforma din ultimii ani a fost in sesnul depolitizarii acestor institutii. Ne-am.

Victor Ponta: PSD vrea sefi nepolitici la SRI si SIE. Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca social-democratii isi doresc ca viitorii directori ai serviciilor de informatii, respectiv ai SRI si SIE, sa fie nepolitici, el aratand ca se indoieste de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, va propune de la PSD.

Victor Ponta anunta inlocuirea lui Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1. Dan Sova va fi reprimit in PSD

Victor Ponta a anuntat, vineri, ca Dan Sova, exclus din PSD in luna noiembrie alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, va fi reprimit in partid dupa ce a demonstrat ca vrea sa fie alaturi de socia-democrati. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv National al PSD, reunit vineri la Sinaia. De asemenea, social-democratii au decis inlocuirea europarlamentarului Catalin Ivan de la conducerea PSD sector 1 cu Dan Tudorache.

Valer Marian: Marea deformare a PSD de catre Victor Ponta

Dupa ce a pierdut alegerile preziden and 427;iale fara dept de apel, chiar umilitor, Victor Ponta trage cu din and 427;ii sa-si pastreze func and 427;iile de prim ministru al Guvernului Romaniei si de presedinte al PSD, uitand ca a fost ales in ultima func and 427;ie la congresul din februarie 2010 dupa ce l-a combatut pe predecesorul sau Mircea Geoana ca nu a avut verticalitatea si responsabilitatea de a demisiona din fruntea partidului dupa pierderea alegerilor preziden and 427;iale din decembrie 2009, scrie senatorul independent Valer Marian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )