Libnet.ro
UNICEF

12:46

Victor Ponta: Guvernul a recuperat foarte putin din locurile de munca pierdute in perioada 2009-2012

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Guvernul a recuperat foarte putin din locurile de munca pierdute in perioada 2009-2012

Guvernul a recuperat foarte putin din cele 530. 000 de locuri de munca pierdute in perioada 2009 - aprilie 2012, respectiv doar 140. 000 de locuri de munca, a declarat premierul Victor Ponta, conform. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov va fi inaugurat de altcineva cand va fi gata

Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov ramane unul strategic pentru Romania si in prezent este in negociere, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, adaugand ca este convins ca altcineva va inaugura.

Victor Ponta discuta cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei despre CAS si modificarea Codului fiscal

Premierul Victor Ponta le-a cerut marti reprezentantilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei sa precizeze daca sustin in continuare masura reducerii CAS de la 1 octombrie iar acestia au apreciat ca masura.

Victor Ponta: Romania trebuie sa spijine Ucraina pentru ca aceasta sa isi pastreze independenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca Romania trebuie sa sustina Ucraina in eforturile sale in lupta contra separatistilor pro-rusi si pentru pastrarea independentei si suveranitatii.

Victor Ponta: Diferenta dintre presedinte si Izaura Anghel este ca seful statului nu a avut camera de filmat la cravata

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la postul Antena 3, ca reducerea contributiilor la asigurarile sociale va intra in vigoare incepand cu data de 1 octombrie, in pofida opozitiei presedintelui. Facand referire la publicarea inregistrarilor de la Cotroceni, prim-ministrul a mai precizat ca seful statului s-a comportat ca Izaura Anghel atunci cand l-a filmat pe ascuns pe Mircea Basescu.

Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta la Antena 3.

Victor Ponta: Nu accept ideea ca Romania sa mai fie condusa pe viitor de un tatuc

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea QA de la Antena 3 ca nu accepta ideea ca Romania sa fie condusa pe viitor de un nou tatuc. Eu nu accept - si atentie, poate parea ciudat acest.

Victor Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Reducerea CAS este sustenabila si poate fi pastrata in anii urmatori, dincolo de un calcul de contabil de CAP care doar aduna ceva pe o hartiuta, a declarat premierul Ponta, adaugand ca Romania nu ar fi.

Victor Ponta: Reducerea CAS se poate face. Reprezinta o decizie de politica economica, care vine in sprijinul mediului privat

PremierulVictor Ponta a declarat, marti, ca reducerea CAS se poate face, ea reprezentand o decizie politica economica care vine in sprijinul mediului de afaceri privat. E esential pentru Romania sa.

Victor Ponta: Reducerea CAS se poate face. Reprezinta o decizie de politica economica, care vine in sprijinul mediului privat (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, marti, ca reducerea CAS se poate face, ea reprezentand o decizie politica economica care vine in sprijinul mediului de afaceri privat. E esential pentru Romania sa.

Subiectele zilei: Miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune. Germania si Rusia, pregatite sa administreze estul Europei; Sondaj: Victor Ponta: 32%, Klaus Iohannis 21%; Ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor pro

De ce nu sunt eficiente, pe termen lung, sanctiunile impotriva Rusiei. Impactul pe termen scurt. Tragedia aviatica din estul Ucrainei ar putea fi pe cale sa schimbe atitudinea si indulgenta Europei fata de Rusia. Caile Moldovei. Ar trebui poate sa ne intrebam nu daca romanii doresc sa plateasca un pret pentru recuperarea Basarabiei, ci care ar fi motivele pentru care ar face-o. Orizonturile Republicii Moldova se ingusteaza pe zi ce trece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )