Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Reducerea CAS este sustenabila si poate fi pastrata in anii urmatori, dincolo de un calcul de contabil de CAP care doar aduna ceva pe o hartiuta, a declarat premierul Ponta, adaugand ca Romania nu ar fi. continuă pe Antena3

Ponta: Romania nu avea cota unica si TVA redus la paine cu o abordare de contabil de CAP

Reducerea CAS este sustenabila si poate fi pastrata in anii urmatori, dincolo de un calcul de contabil de CAP care doar aduna ceva pe o hartiuta, a declarat premierul Ponta, adaugand ca Romania nu ar fi avut cota unica de impozitare si TVA redus la paine cu acelasi mod de abordare strict contabil.

Victor Ponta: Romania trebuie sa spijine Ucraina pentru ca aceasta sa isi pastreze independenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca Romania trebuie sa sustina Ucraina in eforturile sale in lupta contra separatistilor pro-rusi si pentru pastrarea independentei si suveranitatii.

Victor Ponta: Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov va fi inaugurat de altcineva cand va fi gata

Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov ramane unul strategic pentru Romania si in prezent este in negociere, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, adaugand ca este convins ca altcineva va inaugura.

Victor Ponta: Nu accept ideea ca Romania sa mai fie condusa pe viitor de un tatuc

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea QA de la Antena 3 ca nu accepta ideea ca Romania sa fie condusa pe viitor de un nou tatuc. Eu nu accept - si atentie, poate parea ciudat acest.

Victor Ponta: Guvernul a recuperat foarte putin din locurile de munca pierdute in perioada 2009-2012

Guvernul a recuperat foarte putin din cele 530. 000 de locuri de munca pierdute in perioada 2009 - aprilie 2012, respectiv doar 140. 000 de locuri de munca, a declarat premierul Victor Ponta, conform.

Victor Ponta discuta cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei despre CAS si modificarea Codului fiscal

Premierul Victor Ponta le-a cerut marti reprezentantilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei sa precizeze daca sustin in continuare masura reducerii CAS de la 1 octombrie iar acestia au apreciat ca masura.

Ponta: Romania, in prima linie a unui razboi neconventional dintre tarile democratice si teroristi

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Sibiu, ca Romania se afla in prima linie a unui razboi neconventional in care sunt implicate tarile democratice, pe de o parte, si teroristii, pe de alta, care ucid civili si oameni nevinovati.

VIDEO - Ponta: Romania, in prima linie in lupta cu teroristii

Romania se afla in prima linie in lupta neconventionala a tarilor occidentale cu teroristii care ucid oameni nevinovati, a declarat, marti premierul Victor Ponta la ceremonia ridicarii in grad de sublocotenent a absolventilor promotiei 2014 ai Academiei Fortelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu.

Victor Ponta: Diferenta dintre presedinte si Izaura Anghel este ca seful statului nu a avut camera de filmat la cravata

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, la postul Antena 3, ca reducerea contributiilor la asigurarile sociale va intra in vigoare incepand cu data de 1 octombrie, in pofida opozitiei presedintelui. Facand referire la publicarea inregistrarilor de la Cotroceni, prim-ministrul a mai precizat ca seful statului s-a comportat ca Izaura Anghel atunci cand l-a filmat pe ascuns pe Mircea Basescu.

Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta la Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )