Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de 2 august, dedicata Holocaustului romilor: Guvernul Romaniei saluta initiativa de a comemora acest tragic moment din istoria moderna a umanitatii

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de 2 august, dedicata Holocaustului romilor: Guvernul Romaniei saluta initiativa de a comemora acest tragic moment din istoria moderna a umanitatii

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, printr-un comunicat de presa, un mesaj cu ocazia zilei de 2 august dedicata comemorarii Holocaustului romilor, in care spune ca, in urma cu 71 de ani, intr-o. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lucescu: Felicitari pentru o cariera extraordinara si respectata pe plan international

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, cu ocazia zilei de nastere a lui Mircea Lupescu, felicitandu-l pentru cariera extraordinara pe care o are. La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Imnului National: Creatia lui Andrei Muresanu si Anton Pann este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii

Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului National, spunand ca acesta este un simbol al unitatii, al curajului si al iubirii de tara pentru toti romanii. Ponta a mai spus ca.

Victor Ponta, mesaj cu prilejul comemorarii Holocaustului romilor

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia comemorarii Holocaustului romilor din urma cu 71 de ani si ii invita pe toti romanii sa pastreze un minut de reculegere in amintirea.

Victor Ponta, mesaj de peste Ocean

De peste Ocean, acolo unde isi petrece concediul, Victor Ponta nu uita de marii artisti ai Romaniei. Asa ca posteaza pe Facebook. La multi ani maestrilor Tudor Gheorghe si Horatiu Malaele, doi mari.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta, mesaj virulent din America: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Datele privind incasarile in iulie la buget facute de 8234;ANAF8236;: 1. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON;2. Calculat impact negativ al reducerii neprevazute.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora din America

O stire nepolitica! Avand deja un palmares impresionant in domeniul IT, cred ca este foarte bine ca Romania apare ca destinatie de top pe harta sporturilor electronice! Desi sporturile clasice au mai multe.

Victor Ponta, mesaj de felicitare pentru Mircea Lucescu

La multi ani, Mircea Lucescu! La 70 de ani este unul dintre cei mai valorosi antrenori ai Romaniei, un om care si-a dedicat viata sportului si fotbalului romanesc. Felicitari pentru o cariera extraordinara,.

Victor Ponta le ureaza romanilor La multi ani de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, pe Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National.

Mesajul premierului Victor Ponta de Ziua Imnului National

Premierul Victor Ponta le-a urat, intr-o poastre pe pagina personala de Facebook, la multi ani romanilor din toata lumea, cu ocazia Zilei Imnului National. O sarbatoare importanta astazi - la multi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )