Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta: Its about economy - penelistilor si pedelistilor!

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Its about economy - penelistilor si pedelistilor!

Premierul Victor Ponta a postat pe facebook cu mesaj pentru PDL si PNL intitulat Its about economy, in care a aratat ca incasarile de la buget din 2015 arata ca drumul ales de USL duce spre dezvoltare. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj cu prilejul comemorarii Holocaustului romilor

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia comemorarii Holocaustului romilor din urma cu 71 de ani si ii invita pe toti romanii sa pastreze un minut de reculegere in amintirea.

Victor Ponta transmite felicitari noului premier al Moldovei si echipei sale guvernamentale: Guvernul Romaniei si eu personal vom fi cei mai apropiati parteneri si prieteni pentru acestia

Premierul Victor Ponta a felicitat, joi, pe noul premier al Moldovei, Valeriu Strelet, precizand ca Romania va cel mai apropiat partener al Moldovei. Ponta a mai afirmat ca el si Guvernul Romanie vor fi prieteni s.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Victor Ponta i-a transmis un mesaj de sustinere noului premier moldovean, Valeriu Strelet: Ajutorul oferit de Romania este incontestabil. Sunt ferm convins ca relatiile moldo-romane vor fi in plina ascensiune

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa. Mesajul de felicitare a fost.

Victor Ponta il sustine pe Valeriu Strelet. Mesajul premierului pentru noul prim-ministru al R. Moldova

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, un mesaj omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, cu ocazia investirii acestuia in functie, asigurandu-l de sustinerea sa.

Lista performantelor lui Victor Ponta

Daca premierul Victor Ponta isi tot face bilanturi peste bilanturi, cu reusite nemaipomenite, mai ales in economie, sa ilustram si noi, printr-o alta lista, aceste performante mirobolante. Nu de altceva, dar mai sunt si cetateni onesti si inteligenti, care stiu sa inteleaga si compare cele doua tipuri de bilanturi.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia zilei de 2 august, dedicata Holocaustului romilor: Guvernul Romaniei saluta initiativa de a comemora acest tragic moment din istoria moderna a umanitatii

Premierul Victor Ponta a transmis, sambata, printr-un comunicat de presa, un mesaj cu ocazia zilei de 2 august dedicata comemorarii Holocaustului romilor, in care spune ca, in urma cu 71 de ani, intr-o.

Udrea: Victor Ponta plateste propria prostie. A avut in mana quinta royala si a ramas cu septari si cu doiari

Deputatul Elena Udrea crede ca premierul Victor Ponta plateste un pret pentru greselile pe care le-a facut, aratand ca a avut cele mai bune carti, dar le-a pierdut.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Victor Ponta prezinta datele privind incasarile in iulie la buget facute de ANAF: Un miliard de lei peste calcule, intr-o singura luna

Premierul Victor Ponta prezinta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, datele privind incasarile in iulie la buget facute de ANAF. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI ) -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )