Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerile de numire in postul de ministru pentru Biro si Manda

Antena3 Antena3,
Victor Ponta i-a transmis presedintelui Basescu propunerile de numire in postul de ministru pentru Biro si Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget,. continuă pe Antena3

Ponta i-a trimis lui Basescu propunerile de noi ministri la Cultura si Buget

Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a transmis presedintelui Traian Basescu propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru Buget.

Victor Ponta a trimis Presedintiei propunerile de numire in functia de ministru a Rozaliei Biro si a lui Claudiu Manda

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca a transmis la Presedintie propunerile pentru numirea Rozaliei Biro in functia de ministru al Culturii si a lui Claudiu Manda in postul de ministru delegat pentru .

Cearta dupa propunerile la Cultura si Buget: ministrul care calcula valoarea biletelor si afirmatiile de carciuma ale presedintelui

Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu nominalizarile pentru ministrul Culturii, unde a propus-o pe Rozalia Biro, respectiv al Bugetului, post pentru care a avansat numele sefului PSD Dolj, Claudiu Manda. Presedintele a criticat ambele.

Victor Ponta, despre cererea lui Basescu de retragere a nominalizarilor la ministerele Culturii si Buget: Discurs de carciuma, imi mentin propunerile

Premierul Victor Ponta a caracterizat vineri solicitarea presedintelui Traian Basescu de a retrage nominalizarile la ministerule Culturii si la Buget, Rozalia Biro si Claudiu Manda, drept discurs de carciuma.

Basescu: Propunerile de noi ministri la Cultura si Buget sunt nepotrivite

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca nominalizarile facute de premierul Victor Ponta pentru ministrii de la Buget si Cultura sunt nepotrivite.

Victor Ponta a trimis la Cotroceni propunerile de numire a lui Claudiu Manda si a Rozaliei Biro in functiile de ministru al Bugetului, respectiv ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a confirmat vineri dimineata ca a trimis la Cotroceni propunerile de numire a deputatului Claudiu Manda in functia de ministru delegat pentru Buget pe seful PSD Dolj, si a senatorului Rozaliei Biro pentru portofoliul Culturii.

Victor Ponta: Nu voi mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat in direct la Antena 3 ca nu va mai avea niciodata discutii nepublice cu Traian Basescu. Efectul pervers al acelei mici satisfactii de o zi a domnului Basescu de a face publice.

Traian Basescu: Consider ca nominalizarile facute de Victor Ponta la Cultura si Buget sunt nepotrivite

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni. Presedintele a discutat despre nominalizarile facute de Victor Ponta la Ministerul Culturii si la Ministerul .

Victor Ponta a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, agentiei Mediafax ca a transmis scrisoarea prin care Dacian Ciolos este propus pentru un nou mandat de comisar european din partea Romaniei, pentru portofoliul Agriculturii.

De ce a lipsit Geoana de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Inaltul Reprezentant al Guvernului Ponta, senatorul PSD Mircea Geoana, a explicat ca nu a participat la evenimentul de lansare a candidaturii la Presedintie a presedintelui PSD, Victor Ponta, pentru ca a fost la o aniversare impreuna cu familia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )