Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boc: Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu.

România Liberă România Liberă,
Boc: Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu.

Fostul premier Emil Boc considera ca actualul sef al Guvernului, Victor Ponta, este vinovatul politic si moral in cazul Relu Fenechiu, in conditiile in care a decis mentinerea acestuia in functia de ministru al Transporturilor, desi era trimis in judecata, relateaza Mediafax. Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat, vineri, ca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este o puternica lovitura data Guvernului si premierului Victor Ponta, in special. Citeste si Ministrul . continuă pe România Liberă

Emil Boc: Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu. Decizia iCCJ, lovitura puternica data Guvernului

Emil Boc a declarat, vineri, ca din punctul sau de vedere, Victor Ponta este vinovatul politic si moral in cazul Fenechiu, in conditiile in care premierul a decis mentinerea acestuia in functia de.

Boc: Victor Ponta a primit o palma de la USL Cluj

Emil Boc, primarul Clujului, a sustinut, ieri, ca USL Cluj este cu in contradictie cu actiunile premierului Victor Ponta, declarand ca unii consilierii locali social-liberali au refuzat sa voteze prelungirea unui contract de inchiriere cu o asociatie romano-chineza, in timp ce premierul anuntase ca vrea un parteneriat strategic cu China, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Este posibila efectuarea unei remaniere guvernamentale dupa analiza ministrilor din luna august

Victor Ponta a declarat ca este posibil sa efectueze o remaniere guvernamentala, in urma analizei activitatii ministrilor PSD, programata la sfarsitul lunii august. Liderul PSD a declarat la RTV ca in ac.

Victor Ponta: Este posibila efectuarea unei remanieri guvernamentale dupa analiza ministrilor din luna august

Victor Ponta a declarat ca este posibil sa efectueze o remaniere guvernamentala, in urma analizei activitatii ministrilor PSD, programata la sfarsitul lunii august. Liderul PSD a declarat la RTV ca in.

LIVE TEXT Victor Ponta:Legea salarizarii a lui Boc a pornit de la fictiunea ca salariile nu pot decat sa creasca

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu.

Boc despre Ponta: Pentru shopping, nu trebuia sa ia o aeronava sa mearga in China.

Fostul premier Emil Boc afirma ca actualul sef al Guvernului, Victor Ponta, nu a plecat cu niciun mandat si nu a venit cu niciun proiect din vizita in China, adaugand ca pentru shopping acesta nu trebuia sa ia o aeronava, ci putea merge privat, cu Turkish Airlines, transmite Mediafax. Emil Boc a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza criticile presedintelui Traian Basescu la adresa vizitei in China a premierului Victor Ponta, el spunand ca reactia sefului .

Victor Ponta:Legea salarizarii a lui Boc a pornit de la fictiunea ca salariile nu pot decat sa creasca

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la Romania TV, ca legea salarizariia lui Boc a pornit de la o premisa gresita:salariile nu pot decat sa creasca, el adaugand ca noua lege a salarizarii ar urma sa introduca o serie de criterii de performanta pe baza carora sefii institutiilor vor putea inclusiv sa scada salariile angajatilor.

Victor Ponta, despre decizia presedintelui de a retrimite in Parlament legea privind intelegerea cu Rompetrol: A fost doar un joc politic. Parlamentul va revota si gata, ca mai mult de doua ori nu se poate

Premierul Victor Ponta considera ca retrimiterea in Parlament de catre presedinte a Legii prin care Rompetrol scapa de datoria de 600 milioane dolari a fost doar un joc politic. Victor Ponta mai spune ca statul roman nu mai are nicio datorie de luat. Rompetrol a transformat, a convertit datoria in creante. Procesul cu statul roman l-au castigat ei in prima instanta, deci povestea datoriei mai este pe la Cotroceni. Deocamdata s-a convertit creanta, a precizat Ponta. Acesta a mai spus ca daca nu ar fi fost adoptat memorandumul, Rompetrol ar fi putut intra in insolventa. Reamintim ca presedintele Traian Basescu nu a promulgat legea privind Memorandumul de intelegere dintre statul roman si The Rompetrol Group N. , retrimitand-o spre reexaminare Parlamentului, argumentand ca o decizie care era de competenta guvernului a fost luata de Parlament.

Cum ocoleste Victor Ponta Curtea Constitutionala.

Guvernul condus de Victor Ponta recurge din ce in ce mai des la practica ordonantelor de urgenta, prin care ocoleste, de fapt, dezbaterea parlamentara. Paradoxal, in Romania numarul ordonantelor de urgenta creste, in ciuda consolidarii majoritatii parlamentare care ar permite aprobarea unor proiecte de lege. Astfel, in primele sase luni ale anului 2012, cele trei guverne care au condus in acea perioada Boc, Ungureanu si Ponta 1 au emis in total 37 de ordonante de urgenta. In .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )