Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta isi apara in instanta titlul de doctor. Fostul premier cere anularea ordinului dat de ministrul Educatiei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta isi apara in instanta titlul de doctor. Fostul premier cere anularea ordinului dat de ministrul Educatiei

Aparatorii fostului premier al Romaniei, Victor Ponta, au depus joi la Curtea de Apel Bucuresti o solicitare de anulare a ordinului ministrului Educatiei privind retragerea titlului de doctor, a precizat,. continuă pe Antena3

Procesul lui Ponta a inceput cu o amanare. Fostul premier cere instantei sa-i redea titlul de doctor

Procesul prin care Victor Ponta cere redobandirea titlului de doctor in Drept a inceput, vineri, cu o amanare.

Curtea de Apel a amanat judecarea solicitarii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului de ministru prin care i s-a retras titlul de doctor

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, judecarea cererii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor. Sedinta a fost amanata pentru 21 octormbrie, deoarece avocatii fostului premier au depus acte noi.

Victor Ponta, mesaj virulent: Era retinut din birou si dus direct la instanta sa fie arestat!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care scrie intr-un mesaj pe Facebook ca au imunitate absoluta doar pentru ca sunt tehnocrati. Va.

Victor Ponta: Iohannis il plagiaza pe Basescu

Fostul premier Victor Ponta il ataca dur pe presedintele Klaus Iohannis. Dl Iohannis il plagiaza pe Basescu din 2012 nu o sa il nominalizez niciodata pe Ponta la functia de Prim.

Guvernul TEHNOCRAT a picat in capcana! Victor Ponta a REACTIONAT in cazul pestilor aruncati din avioane: Am simtit ca sunt luat de fraier si am cerut informatii de la SRI si de la specialisti

Victor Ponta a publicat pe pagina de Facebook un mesaj prin care face referire la stirea care a aparut zilele acestea, si anume, la pestii inghetati care au fost aruncati din avioane in mai multe.

Victor Ponta, atac violent la adresa Monicai Macovei: Mereu bine platita, lipsita de orice rusine sau remuscare

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa Monicai Macovei, publicand pe pagina de Facebook un mesaj in care scrie ca reprezinta un prototip pentru cozile de topor ale Romaniei - mereu bine.

Printul Paul isi apara cu orice pret numele Al Romaniei, insa ar putea ajunge la instanta insotit de politisti

Printul Paul a fost chemat in instanta, sa dea socoteala pentru numele din buletin. A fost dat in judecata de fostul europarlamentar Sebastian Bodu, care sustine ca Al Romaniei.

Baronul penal PSD Mircea Cosma a fost recuperat de omul sau de incredere. Acesta este cercetat sub control judiciar si in dosarul cumnatului fostului premier Victor Ponta

Fostul sef al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost angajat la cabinetul noului presedinte al institutiei, Bogdan Toader. Primul, urmarit in mai multe dosare penale, este cel care l-a promovat pe cel de-al doilea in politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3282 seconds )