Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta l-a vizitat pe Liviu Dragnea. Despre ce au discutat cei doi

Antena3 Antena3,
Victor Ponta l-a vizitat pe Liviu Dragnea. Despre ce au discutat cei doi

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intalnit la resedinta presedintelui PSD. Victor Pontaa venit aseara la mine acasa. Am vorbit despre Romania, despre PSD si despre viitor. Va. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Am gresit si eu si Ponta

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intalnit la resedinta presedintelui PSD. Victor Pontaa venit aseara la mine acasa. Am vorbit despre Romania, despre PSD si despre viitor. Va.

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Victor Ponta: Nu l-a pus el pe liste pe Sebi Ghita, Victor nu a fost deloc bucuros cand l-a vazut pe lista (VIDEO)

La iesirea de la inalta Curte unde a avut termen in dosarul sau de coruptie, Liviu Dragnea a vorbit si despre acuzatiile pe care procurorii DNA i le-au adus marti lui Victor Ponta. Am aflat.

Liviu Dragnea: Situatia lui Victor Ponta in PSD va fi dezbatuta la Comitetul Executiv National de pe 15 septembrie (VIDEO)

Situatia lui Victor Ponta in Partidul Social Democrat va fi dezbatuta la Comitetul Executiv National de pe 15 septembrie. Liviu Dragnea a anuntat ca Ponta este invitat la sedinta si a spus ca ar fi.

Liviu Dragnea recomanda incalcarea Codului de Etica pentru Ponta: Este un caz special si trebuie sa fie pe liste

Fostul premier Victor Ponta ar putea primi o derogare pentru a candida pe listele PSD la alegerile parlamentare, in ciuda masurii de control judiciar care s-a dispus pe numele sau si care contravine Codului de Etica al partidului. Dragnea a spus ca Victor Ponta trebuie sa se afle pe listele PSD pentru ca este un caz special, insa o decizie in acest sens va fi luata saptamana viitoare, intr-o noua sedinta PSD.

Elena Udrea, despre interdictiile pe care le are Victor Ponta din cauza controlului judiciar: il astept la Navodari, la plaja, la vara (VIDEO)

Elena Udrea a mers vineri la Curtea Suprema. Aflata in aceeasi situatie cu cea a lui Victor Ponta, Udrea a lansat o invitatie pentru fostul premier: il astept pe Ponta la plaja la.

Cum a ajuns Tony Blair in Romania printr-o fundatie a consilierilor lui Victor Ponta

In martie 2012, fostul premier britanic Tony Blair conferentia la Bucuresti, iar in cadrul evenimentului, desfasurat la Universitatea Romano-Americana, a sustinut un cuvant introductiv si presedintele PSD de atunci Victor Ponta. Conferinta a fost organizata de Fundatia Multimedia pentru Democratie Locala, condusa de doi consilieri ai PSD si, ulterior, ai lui Victor Ponta. Aceasta este vizita lui Blair in Romania despre care DNA spune ca ar fi fost platita - prin intermediari - de Sebastian Ghita pentru a-si cumpara un loc de deputat pe listele PSD.

Presedintele PSD Gorj, despre posibila plecare a lui Victor Ponta la PRU: Mi-a spus ca nu va pleca din Partidul Social Democrat. Ce se va intampla pe parcurs... este de vazut

Liderii PSD de la Gorj dadeau, in urma cu o luna, ca sigura candidatura fostului premier Victor Ponta la alegerile parlamentare, pe listele din judet. in contextul controverselor legate de o posibila.

Dragnea, despre posibilitatea ca locuitorii Capitalei sa ramana fara apa calda: Este o presiune din partea partii liberale din guvernul tehnocrat pentru a-i pedepsi pe bucuresteni ca au votat cu PSD la alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partea liberala din guvernul tehnocrat exercita o presiune asupra Primariei Capitalei, prin amenintarile de la ELCEN, potrivit carora bucurestenii vor ramane fara apa calda si caldura.

Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care este cercetat alaturi de Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a contestat, joi, la instanta suprema, masura controlului judiciar luata impotriva sa de procurorii DNA, in dosarul de coruptie in care este cercetat alaturi de fostul premier Victor Ponta, precizand ca nu va renunta sa vorbeasca despre acuzatiile de spalare de bani care i se aduc.

Liviu Dragnea, la inalta Curte pentru a da declaratii in dosarul fostei sotii: E scrutinul si dosarul, ce sa facem?. Audierea sefului PSD, amanata pentru ora 17.00 (VIDEO)

UPDATE: Seful PSD a plecat de la inalta Curte, din nou, fara a da declaratii in fata presei. Audierea lui Dragnea va avea loc la ora 17. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marti dimineata .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )