Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea: Am gresit si eu si Ponta

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Am gresit si eu si Ponta

Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au intalnit la resedinta presedintelui PSD. Victor Pontaa venit aseara la mine acasa. Am vorbit despre Romania, despre PSD si despre viitor. Va. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Situatia lui Victor Ponta in PSD va fi dezbatuta la Comitetul Executiv National de pe 15 septembrie (VIDEO)

Situatia lui Victor Ponta in Partidul Social Democrat va fi dezbatuta la Comitetul Executiv National de pe 15 septembrie. Liviu Dragnea a anuntat ca Ponta este invitat la sedinta si a spus ca ar fi.

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Victor Ponta: Nu l-a pus el pe liste pe Sebi Ghita, Victor nu a fost deloc bucuros cand l-a vazut pe lista (VIDEO)

La iesirea de la inalta Curte unde a avut termen in dosarul sau de coruptie, Liviu Dragnea a vorbit si despre acuzatiile pe care procurorii DNA i le-au adus marti lui Victor Ponta. Am aflat.

Liviu Dragnea, la inalta Curte pentru a da declaratii in dosarul fostei sotii: E scrutinul si dosarul, ce sa facem?. Audierea sefului PSD, amanata pentru ora 17.00 (VIDEO)

UPDATE: Seful PSD a plecat de la inalta Curte, din nou, fara a da declaratii in fata presei. Audierea lui Dragnea va avea loc la ora 17. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marti dimineata .

Curtea Suprema judeca marti primul termen al procesului in care sunt implicati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, Bombonica Prodana

Liviu Dragnea este asteptat marti la Curtea Suprema unde are loc primul termen al procesului in care este judecatpentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Faptele de care este acuzat politicianul ar fi fost facute in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. in fata instantei este asteptata si Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Dragnea.

Liviu Dragnea ii cere premierului Ciolos sa prezinte un raport privind situatia economica a tarii, in Parlament

Seful PSD, Liviu Dragnea, solicita premierului Dacian Ciolos sa prezinte, in Parlament, un raport privind situatia economica reala a tarii. El enumera o serie de masuri care ii ingrijoreaza pe cetateni, intre care plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea Codului Fiscal.

Liviu Dragnea, catre conducerea PSD: Vedeti ca se trage in noi si din interior si din exterior

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, miercuri, inainte de Biroul Permanent National, liderilor social-democrati sa isi pastreze echilibrul, precizand ca se trage in noi si.

Liviu Dragnea critica Guvernul pentru demersurile privind majorarea taxelor pe munca: Nu are legitimitate!

Guvernul Ciolos nu a fost investit pentru a proceda la schimbari din temelii, care nu sunt bine fundamentate, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, inceputul sedintei Biroului Permanent.

Liviu Dragnea, la iCCJ in dosarul angajarilor ilegale. Sedinta de judecata a fost amanata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat marti dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are loc primul termen in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz.

Am vorbit cu Ponta despre PSD; va lupta alaturi de mine si de colegii din partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca s-a intalnit, cu o zi in urma, cu Victor Ponta, cu care a discutat despre partid si despre viitor, precizand ca fostul premier va lupta alaturi de el si de colegii social-democrati.

impacare in PSD. Ce au discutat Dragnea si Ponta, acasa la liderul social-democratilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, pe Facebook, ca s-a intalnit, cu o zi in urma, cu Victor Ponta, cu care a discutat despre partid si despre viitor, precizand ca fostul premier va lupta alaturi de el si de colegii social-democrati pentru ca familiile din Romania sa aiba o viata mai buna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )