Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara

B1 B1,
Victor Ponta: Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri ca Legea achizitiilor publice si Legea salarizarii sunt foarte importante, sunt reforme esentiale pentru urmatoarea sesiune parlamentara, informeaza Agerpres. in. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

In interesul cui joaca Victor Ponta? Ce spun cifrele despre legalizarea plicurilor din spitale

Sa nu ne mai ascundem dupa deget. Propunerea lui Victor Ponta de legalizare a plicurilor din spitale, asa cum a fost ea formulata marti de premierul Romaniei, este in interesul unei singure categorii din populatie. Nu in interesul pacientilor, nici al rezidentilor, nici al medicilor obisnuiti din spitalele de provincie. Este strict in favoarea acelei minoritati medicale, extrem de influente, care castiga legal 10. 000 de Euro pe luna vezi cifrele oficiale aici) si inca odata pe atat din plicurile ilegale. Subiectul este foarte delicat pentru ca cere luciditate, nu politicianism sau artificii emotionale.

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor in Sanatate, Educatie, Politie: Cand sunt bani, dam

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca atunci cand la buget sunt bani, ii da, facand referire la faptul ca, dupa medici, au mai cerut cresterea salariilor, si profesorii, dar si politistii. Cand.

Victor Ponta, un artist al jumatatilor de adevar si al minciunilor prin omisiune

Lista minciunilor raspandite de premierul Victor Ponta a crescut cu o noua dezinformare legata de anchetarea sa in dosarul Turceni-Rovinari. De altfel, temele asupra carora seful Executivului revine periodic cu nascociri sunt doua: dosarul in care este inculpat de procurorii DNA si Codul Fiscal, iar tehnica sa se rafineaza pe zi ce trece.

EXCLUSIV Cum s-a imbogatit Victor Ponta din 2004 pana astazi: ce i-a lasat fostei sotii dupa divort si cat a valorat cadoul de la nunta cu Daciana Sarbu

Premierul Victor Ponta a intrat in politica mare in 2004, dupa ce a obtinut un mandat de deputat. Prima declaratie de avere completata de Ponta dateaza, asadar, din 13 decembrie 2004. Adevarul a analizat declaratiile de avere ale sefului Executivului din 2004 pana in 2015 si va prezinta principalele modificari.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arata noua expertiza DNA privind prejudiciul produs de premier

Victor Ponta ar mai putea fi cercetat in dosarele deputatului PSD Sebastian Ghita, in contextul in care numele premierului apare intr-un dosar al lui Ghita, in care deputatul ar fi cumparat voturi in favoarea lui Ponta in alegerile prezidentiale din 2014.

Victor Ponta, reactie pe Facebook dupa ce a fost huiduit la intrarea in sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, miercuri dimineata, in fata sediului DNA, unde a mers pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari. in momentul in care Ponta a coborat din masina cu care a venit la.

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )