Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta: Mi-a fost spart contul de Instagram. S-a pus o poza cu fiica mea minora

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Mi-a fost spart contul de Instagram. S-a pus o poza cu fiica mea minora

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca i-a fost spart contul de Instagram, unde a fost postata o fotografie cu fiica sa, si a adaugat ca nu intelege folosirea copiilor in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa unui jurnalist: Mi s-a spart contul de Instagram si s-a pus o poza cu fiica mea minora (VIDEO)

Invitat luni seara in studioul B1TV, Victor Ponta a vorbit despre disparitia sa din spatiul public din ultimele saptamani, absenta ce a starnit numeroase zvonuri. Am facut un lucru.

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea: A fost o rautate din partea mea

Victor Ponta a facut un pas inapoi in razboiul cu Liviu Dragnea si spune ca nu va face, neprovocat, alte dezvaluiri despre liderul PSD. A fost o rautate din partea mea, a recunoscut.

Teoria lui Victor Ponta in legatura cu Sebastian Ghita: S-a lasat prins

Fostul premier Victor Ponta a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca acesta ar fi vrut sa fie prins in conditiile in care se spunea de o luna ca el e in Serbia si fostul deputat a fost capturat fix acolo pe 14 aprilie, arata B1 TV .

Am avut intalniri secrete cu SRI, SIE, BNR: Victor Ponta da cartile pe fata: Marian Vanghelie e un bufon, cu George Maior eram in relatii apropiate, pe Florian Coldea nu il cunosteam (VIDEO)

Prezent in emisiunea Nadiei Ciurlin de pe B1TV, Victor Ponta a vorbit deschis despre dezvaluirile facute de Dan Andronic privind intalniri secrete intre cele mai importante persoane din.

Victor Ponta, despre ancheta Parchetului General: Augustin Lazar spala lucrurile, le ingroapa frumos si nu mai auziti de ele (VIDEO)

Fostul vicepremier Victor Ponta a avut o reactie extrem de critica la adresa deciziei Parchetului General de a deschide o ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Acesta l-a acuzat pe procurorul general.

Victor Ponta, raport Eurostat ingrijorator pentru Romania: Tara noastra a trecut de pragul de 3 % deficit bugetar

Fostul premier Victor Ponta a facut o analiza a raportului Eurostat pentru anul 2016, care arata o concluzie ingrijoratoare pentru tara noastra. Romania a trecut de pragul de 3% deficit.

Victor Ponta rupe tacerea. Adevarul despre prinderea lui Sebastian Ghita. Ce s-a intamplat de fapt

Victor Ponta crede ca Sebastian Ghita a vrut sa fie prins, mai ales ca a stat in Serbia, desi au aparut stiri ca se afla acolo. Cat de prost trebuie sa fie cel care a zis ca e protejat.

Victor Ponta: ANAF nu va putea implementa legea impozitarii pe gospodarie

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca ideea globalizarii veniturilor este una foarte buna, pe care o sustine, dar care 'a pornit prost' pentru ca ANAF nu va putea face fata aplicarii legii.

Victor Ponta, despre arestarea lui Sebastian Ghita: Daca zice cineva ca ma ascund la Targu Jiu si eu nu plec de acolo, voiam sa ma gasiti

Deputatul PSD Victor Ponta a comentat, luni, capturarea lui Sebastian Ghita in Serbia, dand de inteles ca fostul parlamentar voia sa fie prins, pentru ca, daca cineva publica informatii potrivit carora el se afla in Targu Jiu si dupa o luna tot acolo se afla, inseamna ca voia sa fie gasit.

Victor Ponta: Sebastian Ghita s-a vrut prins. Este o farsa politica

Victor Ponta crede ca Sebastian Ghita a vrut sa fie prins, mai ales ca a stat in Serbia, desi au aparut stiri ca se afla acolo. Cat de prost trebuie sa fie cel care a zis ca e protejat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )