Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta: Minciuna si lipsa de discernamant a presedintelui creeaza confuzie

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Minciuna si lipsa de discernamant a presedintelui creeaza confuzie

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat luni seara intr-o interventie telefonica pentru un post de televiziune ca presedintele Romaniei se comporta intr-un mod care denota lipsa sa de discernamant, mai ales prin gestul de a nu aproba memorandumul cu FMI. continuă pe Adevărul

Bogdan Oprea: Victor Ponta a facut o afirmatie incorecta. Nu cunoaste modul in care functioneaza acordul cu FMI

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, luni seara, cu privire la afirmatia premierului Victor Ponta care a spus ca nu va mai exista un acord cu FMI daca presedintele nu.

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea demult terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca. / Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. Nicio taxa nu a fost modificata

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca, dupa parerea sa, presedintele Traian Basescu avea terenul de la Calarasi de mai multa vreme, dar ca acum a decis sa il treaca in proprietatea familiei sale. Eu cred ca avea acest teren demult si acum a vrut sa il albeasca, ca sa va spun direct. ) Spre finalul mandatului s-a gandit sa treaca cumva pe numele familiei niste proprietati pe care probabil ca lucra mai de mult la ele. Primul ministru a mai afirmat ca bugetul pe anul 2014 a fost construit de Guvern pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013, ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014, a declarat duminica premierul Victor Ponta. Premierul a adaugat ca nicio taxa nu a fost modificata.

Mesajele lui Victor Ponta si Crin Antonescu de Ziua Nationala

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au transmis duminica mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. In timp ce mesajul liderului Senatului este unul legat de simbolistica zilei de 1 Decembrie, cel al premierul Ponta este mai politicianist: Indiferent de diversele provocari, Guvernul Romaniei isi va face treaba si nu se va lasa tulburat de scandal, de conflicte interne inutile. Astazi avem crestere economica dupa ani de austeritate; reparam multe din nedreptatile anilor trecuti; marim salarii si pensii, platim datorii, suntem mai corecti cu partenerii statului; scoatem tara din izolare si lucram la noi proiecte mari, afirma Victor Ponta in mesajul sau.

Victor Ponta a stat la coada la moaste la manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei.

Premierul Victor Ponta a participat sambata la slujba religioasa de la manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei, unde s-a rugat pentru mai multa sanatate si pentru mai multa liniste. Sfanta Liturghie, la care au fost prezenti mii de credinciosi, a fost oficiata de catre un sobor de ierarhi din tara si din strainatate, in frunte cu arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie potrivit Agerpres. Dupa terminarea slujbei, premierul Victor Ponta, impreuna cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu .

Premierul Victor Ponta se alatura pelerinilor de la Pestera Sfantului Andrei

Premierul Victor Ponta, participa sambata, 30 noiembrie, la marele praznic ortodox al Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul romanilor. El va fi prezent la slujba religioasa care se va tine la Manastirea Pestera Sfantului Andrei din Constanta, locul in care apostolul a trait si a propavaduit crestinismul. in aceasta zi, Victor Ponta serbeaza si onomastica fiului sau Andrei.

Premierul Victor Ponta se alatura pelerinilor de la Pestera Sfantului Andrei. iPS Teodosie: Sunteti primul premier care vine aici

Premierul Victor Ponta, participa sambata, 30 noiembrie, la marele praznic ortodox al Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul romanilor. El va fi prezent la slujba religioasa care se va tine la Manastirea Pestera Sfantului Andrei din Constanta, locul in care apostolul a trait si a propavaduit crestinismul. in aceasta zi, Victor Ponta serbeaza si onomastica fiului sau Andrei.

Anca Boagiu, atac dur la adresa prim-ministrului Victor Ponta

Anca Boagiu, fostul ministru al Transporturilor, a avut astazi un atac virulent la adresa premierului Victor Ponta. Boagiu a sustinut ca seful Guvernului minte cand spune ca PDL a lasat vistieria tarii goala. Pentru Anca Boagiu, Victor Ponta este un politician aflat la pubertate tarzie.

Premierul Victor Ponta, pelerin la Pestera Sfantului Andrei

Seful Guvernului, premierul Victor Ponta, va participa sambata, 30 noiembrie, la marele praznic ortodox al Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul romanilor. in aceasta zi, Ponta serbeaza si onomastica fiului sau Andrei.

Victor Ponta, despre opinia consilierului guvernatorului BNR privind contractul Ioanei Basescu: 'Domnia sa si-a exprimat o parere personala, pe care o respect. In acelasi timp a anuntat ca BNR va face un control'

Domnia sa n. a Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR ) si-a exprimat o parere personala, lucru pe care il apreciez foarte tare, parerile personale sunt importante. In acelasi timp insa acesta a anuntat ca Banca Nationala, conform legii, va face un control si va anunta rezultatele controlului, a declarat vineri premierul Victor Ponta. Adrian Vasilescu a declarat vineri ca a citit contractul Ioanei Basescu si ca in opinia sa toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii.

Rapiditate chineza: Premierul Li Keqiang a comandat marti in China o minge de baschet personalizata si miercuri i-a oferit-o lui Victor Ponta :)

Victor Ponta a povestit joi seara, la Antena 3, cum seful cabinetului chinez i-a facut un cadou intr-un mod cu totul inedit. Li Keqiang a vazut in cabinetul premierului Ponta mingea de baschet si tricoul lui Ghita Muresan si marti a sunat in China la fabrica lor de mingi de baschet, s-a produs o minge cu steagul Romaniei, care miercuri a ajuns in Bucuresti si i-a fost data cadou omologului roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )