Libnet.ro
UNICEF

15:01

Victor Ponta: Multi ani de acum inainte ANTENA 3 VA FI AICI!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Multi ani de acum inainte ANTENA 3 VA FI AICI!

Premierul Victor Ponta a spus vineri, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, ca nu comenteaza sentintele date, dar este obligat sa faca tot ce-i sta in puteri pentru ca jurnalistii Antena 3. continuă pe Antena3

Premierul Victor Ponta reactioneaza pe Facebook: Sunt obligat sa fac tot ce pot ca jurnalistii Antena 3/Antena1 si toti jurnalistii sa lucreze

Victor Ponta a postat pe o retea de socializare, ca a luat act de decizia Curtii de Apel in cazul Voiculescu si ca nu comenteaza sentinte in cauze penale, adaugand insa ca este obligat sa faca tot ce ii sta in puteri pentru ca jurnalistii Antena 3/Antena 1 si toti jurnalistii din Romania sa isi poata desfasura activitatea.

Victor Ponta: Antena 3 va fi aici

Premierul Victor Ponta a postat vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook in care afirma ca nu comenteaza sentinta pronuntata in dosarul ICA, dar va face tot ce sta in puterile sale pentru ca ziaristii Antena 3 / Antena 1, ca si toti ziaristii din Romania, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Victor Ponta: Sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele ca jurnalistii de la Antena 3 si toti jurnalistii sa-si poata desfasura activitatea

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook primul mesaj legat de sentinta din dosarul ICA, mentionand ca nu comenteaza decizia, dar ca este de datoria sa sa se asigure ca jurnalistii de la Antena3/Antena 1 si toti ceilalti jurnalisti din Romania.

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Vezi scrisoarea oficiala

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Anuntul vine la o zi dupa ce presedintele Basescu a afirmat ca a reusit sa semneze acest pact deoarece slava Domnului Victor Ponta a fost un politician mai slab decat el si, tot in aceeasi zi, ziaristul Antena 3 Radu Tudor l-a intrebat pe primul ministru daca are curaj sa denunte acest pact. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Victor Ponta, despre denuntarea pactului de coabitare: Traian Basescu i-a inselat pe liderii europeni, si-a batut joc de orice partener international

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri seara, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca denuntarea pactului de coabitare semnat cu seful statului il va arata pe acesta liderilor europeni asa cum este, un impostor, un om care minte, fura, care isi bate joc de price partener international.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Nu comentez sentinte. O tara libera poate exista doar daca exista o presa libera (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, in urma condamnarii lui lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, ca nu comenteaza sentintele date de judecatori, insa va face.

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Reactia Presedintiei: Ponta spune minciuni intr-un document oficial

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu se dezminte nici de aceasta data si continua sa spuna minciuni intr-un document oficial cu antetul Guvernului Romaniei - astfel comenteaza purtatorul de cuvant al sefului statului, Bodgan Oprea, scrisoarea trimisa de Ponta presedintelui. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Pactul de coabitare s-a rupt: Victor Ponta l-a anuntat printr-o scrisoare pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare, au declarat, pentru Mediafax , surse oficiale. Guvernul a confirmat faptul ca premierul Ponta a transmis,.

Victor Ponta denunta pactul cu Traian Basescu

Primul-ministru Victor Ponta i-a adresat astazi o scrisoare presedintelui Traian Basescu prin care denunta pactul de coabitare pe care l-a facut cu acesta, dupa ce pre and sedintele a declarat la o televiziune ca l-a pacalit pe Victor Ponta cu acest pact.

Monica Macovei: Victor Ponta este contracandidatul pe care vreau sa-l bat. Eu unesc dreapta, nu o divizez

Monica Macovei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca adversarul sau principal in competitia pentru prezidentiale este Victor Ponta. Macovei a anuntat ca nu demisioneaza din PDL si a sustinut ca nu divizeaza dreapta, ci, dimpotriva, o uneste. Ma bazez pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat, pe mici donatii de la oamenii care vor sa ajute. voi fi prin tara, voi aduna semnaturi, a spus Macovei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )