Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. Cu USL-ul am castigat toate bataliile politice

B1 B1,
Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. Cu USL-ul am castigat toate bataliile politice

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje. Invitat la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 Tv,. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL

Premierul Victor Ponta, invitat marti seara la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, a declarat ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare.

Victor Ponta: Am trecut cu bine testul solidaritatii si al unitatii in USL

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, dupa terminarea sedintei reunite a Comitetelor Executive ale PSD si PNL, ca testul solidaritatii si unitatii in Uniune a fost trecut cu.

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Europa asteapta liniste de la noi. Oamenii isi doresc cat mai putine conflicte intre politicieni

In perioada urmatoare, Comisia Europeana asteapta de la Romania liniste, sustine premierul Victor Ponta. Invitat marti in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, liderul USL a explicat ca preocuparea.

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Victor Ponta: Cota de 16% ramane neschimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu va schimba cota unica de impozitare si ca va respecta decizia politica pe care si-a asumat-o la momentul prezentarii strategiei fiscale a USL. Am constatat ca u.

Victor Ponta: Gata cu negocierile. De luni ne intoarcem la munca executiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, ca odata cu reuniunile USL din Delta se termina faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare,.

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta. 'La Oltchim sunt foarte hotarat. Am vorbit inainte sa vin la dvs. cu domnul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de solutie care nu garanteaza pastrarea functionarii Oltchim-ului, a Arpechim-ului si practic a locurilor de munca. Orice fel de investitor care vine si nu ne garanteaza acest lucru nu-l vom accepta', a spus premierul Ponta la Antena 3.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )