Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta, pus la colt si certat de jurnalistii Antena 3 in direct: De ce v-ati batut joc individual de votul romanilor?/ in vie la Ghita a fost si Dragnea?

B1 B1,
Victor Ponta, pus la colt si certat de jurnalistii Antena 3 in direct: De ce v-ati batut joc individual de votul romanilor?/ in vie la Ghita a fost si Dragnea?

Scandal in direct la Sinteza Zilei. Jurnalistii Antena 3 au profitat de interventia telefonica in direct a fostului premier Victor Ponta si i-au adresat acestuia mai multe intrebari. continuă pe B1

Deputatul Victor Ponta: Sper ca Sebastian Ghita mai traieste

Deputatul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Antena 3, ca nu stie nimic despre locul unde s-ar putea ascunde mogului IT, Sebastian Ghita, cu care are si o stransa relatie de prietenie, dar spera ca mai este inca in viata.

Sorin Grindeanu sustine ca nu a mai discutat cu Victor Ponta in ultima perioada: Este critic cateodata, o critica de cele mai multe ori constructiva

Premierul Sorin Grindeanu a precizat, luni, la Parlament, ca nu a mai discutat, in ultima perioada, cu fostul sef al Executivului, Victor Ponta.

Victor Ponta atrage atentia ca tara noastra este ignorata la nivelul UE: Romania nu este invitata de nimeni la nicio intalnire!

Victor Ponta face o analiza geopolitica tulburatoare pentru Romania pe o retea de socializare. Fostul premier se foloseste de faptul ca membrii Benelux se intalnesc cu tarile din Grupul de la.

Victor Ponta, atac adresa Laurei Codruta Kovesi: DNA trebuie aparata de erorile si egocentrismul propriei conduceri

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul aparitiei motivarii deciziei Curtii Constitutionale privind modul in care DNA a inceput.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )