Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta ramane premierul Romaniei in urma respingerii motiunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta ramane premierul Romaniei in urma respingerii motiunii

Parlamentul Romaniei a respins, ieri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta, cu numai 194 de oficiali care au votat favorabil, neintrunindu-se astfel totalul necesar de 278 de voturi pentru. impotriva motiunii au fost inregistrate doar 13 voturi, iar 7 voturi au fost anulate, exprimandu-si votul 214 parlamentari, din totalul de 554. Parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au refuzat sa voteze si au stat in banci, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Totusi, au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta, iar situatia Romaniei va fi discutata joi in Conferin7789;a Pre7779;edin7789;ilor de grup din Parlamentul European. Se va pune in discutie.

Victor Ponta, la spital. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala

Premierul Victor Ponta a mers, joi, la spital, pentru a efectua analize la genunchi. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala.

Cate minciuni a scornit Victor Ponta in apararea sa

Premierul Victor Ponta incearca sa-si dovedeasca nevinovatia, mai intai in public, insa in loc de argumente a recurs la jumatati de adevar sau chiar la marturii total mincinoase.

Victor Ponta, absent la serbarea fiicei sale, Irina, desfasurata in ziua motiunii: imi pare rau ca nu am putut fi alaturi de Irina. Sunt mandru de copiii mei

Premierul Victor Ponta a trecut de cea de-a treia motiune impotriva sa de cand conduce guvernul. Scorul a fost de 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 au fost anulate. Pentru ca motiunea sa.

Votul in cazul premierului Victor Ponta aduce schimbari ale regulamentului Camerei Deputatilor

Regulamentul Camerei Deputatilor privind situatia rezultata in urma respingerii solicitarii de incepere a urmaririi penale, asa cum s-a intamplat in cazul lui Victor Ponta, va fi modificat, a anuntat,.

Victor Ponta, la Parlament: Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura

Ajuns la Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL, premierul Victor Ponta a declarat ca are emotii. Sigur ca am emotii. E motiune de cenzura, a declarat.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce a supravietuit motiunii de cenzura: S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba

S-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba, a spus Victor Ponta imediat dupa ce a aflat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului sau a picat.

Proteste in tara impotriva premierului Victor Ponta, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in Parlament

In timp ce parlamentarii dezbat motiunea de cenzura a PNL in Camera Deputatilor, sute de oameni protesteaza in tara, cerand demisia premierului Victor Ponta, scrie Digi 24. Protestatarii au iesit in strada.

Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze ritmul de crestere al economiei Romaniei - cel mai rapid din Uniunea Europeana, a declarat joi premierul Victor Ponta, potrivit Bloomberg. Deoarece.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )