Libnet.ro
UNICEF

14:45

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta

B1 B1,
Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta, iar situatia Romaniei va fi discutata joi in Conferin7789;a Pre7779;edin7789;ilor de grup din Parlamentul European. Se va pune in discutie. continuă pe B1

Au inceput consultarile la Cotroceni. Premierul Victor Ponta este prezent

Klaus Iohannis l-a primit pe premierul Victor Ponta, la ora 18. 00, alaturi de reprezentantii PSD, UNPR si PC. La ora 18. 30 sunt programati la consultari liberalii si restul Opozitiei. Victor Ponta si.

FOTO. Cum este ironizat premierul Victor Ponta pe Internet, dupa declansarea anchetei penale

Premierul Victor Ponta a fost ridiculizat pe Internet, dupa ce a refuzat sa demisioneze si dupa ce parlamentarii au respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale. Prim-ministrul a fost asemanat cu dictatorul Nicolae Ceausescu.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorii UE, SUA si Canadei. Zgonea si Tariceanu au participat la discutii

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor UE acreditati la Bucuresti, precum si cu ambasadorii SUA si Canadei, la intalnire participand si presedintii Camerei Deputatilor, Valeriu.

Premierul Victor Ponta: Cei de la PNL-PDL sa nu mai foloseasca justitia politic (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa incheierea sedintei a Comitetului Executiv National al PSD, ca toata lumea vrea ca guvernul in fruntea careia se afla sa mearga mai departe. Acesta le-a atras.

Premierul Victor Ponta, audiat in Comisia Juridica: Deciziile politice nu pot fi cenzurate de un procuror (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a ajuns la Comisia Juridica, acolo unde si-a sustinut punctul de vedere, informeaza B1 TV. Acesta nu a venit insotit de avocat. Victor Ponta a mai venit la Comisia Juridica in cursul.

Sedinta CSAT a inceput; participa si premierul Victor Ponta

Sedinta CSAT a inceput marti, la ora 15. 00, la reuniune fiind prezent si premierul Victor Ponta. Defrisarile ilegale ale fondului forestier national reprezinta una dintre temele care vor fi discutate, marti, la sedinta CSAT, alte subiecte vizand.

Mesaj de la Bruxelles: Ponta sa dea explicatii in Parlamentul European

Eurodeputatul PPE, Cristian Preda, a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta trebuie sa dea explicatii in Parlamentul European.

Iohannis, dupa votul in cazul premierului: Parlamentul nu ar trebui sa obstructioneze actul de justitie. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce deputatii au decis prin vot ca premierul Victor ponta nu poate fi urmarit penal prentru conflict de interese. Printr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei.

Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca, in unanimitate, colegii sai din Comitetul Executiv National al PSD si liderii coalitiei au decis ca vor sa mearga mai departe si sa continue guvernarea, in ciuda faptului ca aproape jumatate din clasa politica ii cere demisia, ca urmare a inceperii urmarii penale impotriva sa in dosarul Sova-Turceni-Rovinari.

CTP: Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze pentru ca e urmarit penal. Grandomania, pentru asta ar trebui sa paraseasca Palatul Victoria

Cristian Tudor Popescu este de parere ca premierul Victor Ponta nu ar trebui sa demisioneze in urma scandalului cu DNA, ci pentru ca nu isi respecta cuvantul in fata poporului roman. Subsemnatul nu.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )