Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta: RCA este prea scump pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: RCA este prea scump pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux

Preturile actuale la sistemul de asigurari RCA sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita, spune premierul Ponta, precizand ca sprijina cererea. continuă pe Wall-Street Ro

Ialomitianu: Victor Ponta atenteaza la banii copiilor pentru a acoperi dezastrul bugetar din 2014

Dupa dezmatul pe banii publici din campania prezidentiala din 2014, Guvernul Ponta s-a gandit sa impoziteze orice venit, inclusiv alocatiile de stat pentru copii, pentru a acoperi dezastrul bugetar creat in urma campaniei prezidentiale, sustine deputatul Gheorghe Ialomitianu, fost ministru PDL in guvernarea Boc.

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui.

Preturile RCA sunt excesive pentru tineri

Actualele preturi la sistemul de asigurari de raspundere civila auto RCA) sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita, sustine premierul Victor Ponta, precizand ca sprijina cererea ministrului Finantelor Publice, Darius Valcov, de reanalizare a sistemului.

Ponta a transformat Romania intr-o tara care da carburant ieftin la export si scump pentru cetateni

Vizita ministrilor din cabinetul Victor Ponta la furnizorii de carburanti reprezinta o injosire a statului roman si o incercare de acumulare de capital de imagine, actiunea fiind total ineficienta pentru scaderea pretului la carburanti, acuza Augustin Hagiu, vicepresedinte al Partidului Romania Unita PRU).

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in prezent, un sofer tanar plateste de 4 ori mai mult decat unul in varsta

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in acest moment, un sofer tanar incepator plateste chiar de patru ori mai mult decat unul cu 10 ani mai in varsta. Ministrul Finantelor Publice, Darius.

Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit pentru preluarea guvernarii. Schimbarea Guvernului nu depinde de Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, ca PNL-ul nu este pregatit sa preia guvernarea, adaugand ca Iohannis nu i-a spus nimic de un Guvern PNL, stiind ca un presedinte nu schimba majoritatea din.

Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit sa preia guvernarea. Nu de Iohannis depinde schimbarea Guvernului

Premierul Victor Ponta spune ca nu se teme ca vreun membru al coalitiei ar putea sprijini motiunea opozitiei contra Guvernului si nu crede ca PNL este pregatit sa preia guvernarea, adaugand ca Iohannis nu i-a spus nimic de un Guvern PNL, stiind ca un presedinte nu schimba majoritatea din Parlament.

Ce prevede Ordonanta care amnistiaza plagiatorii. Actul semnat de premierul Victor Ponta care-i acorda doctorului Victor Ponta dreptul sa renunte la titlul stiintific

Victor Ponta nu a trimis nici pana astazi solicitare catre Ministerul Educatiei pentru a renunta la titlul de doctor, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a anuntat pentru HotNews. ro si ca Ministerul nu a definitivat metodologia care stabileste procedura de renuntare la titlu. Au trecut 10 zile de cand in Monitorul Oficial a fost publicata Ordonanta de Urgenta semnata de premierul Victor Ponta, care modifica Legea Educatiei astfel incat doctorul Ponta sa poata renunta fara explicatii si fara repercusiuni la titlul de doctor in drept. HotNews. ro va prezinta fiecare articol al Ordonantei de Urgenta care amnistiaza plagiatorii.

Victor Ponta fuge de alegerile partiale

Mai multe mandate de presedinti de consilii judetene, primari sau parlamentari au fost vacantate in ultimele sase luni de zile, dar Executivul condus de Victor Ponta nu se grabeste sa ii cheme pe alegatori la urne. Decizia este intarziata pe fondul scaderii PSD in sondajele de opinie, dupa infrangerea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale.

DOCUMENT EXCLUSIV. Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati. Vezi celelalte efecte

Victor Ponta a devenit avocat fara concurs, pe baza titlului de doctor, se arata intr-un raspuns oficial al Baroului Bucuresti, trimis RL. in aceste conditii, persoanele reprezentate de actualul premier in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate. O alta problema ridicata este aceea daca Ponta ar putea fi reprimit in barou, dupa ce-si termina cariera politica.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )