Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victor Ponta: Regimul politic bazat pe coruptie se termina. inceputul sfarsitului a fost deja

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Regimul politic bazat pe coruptie se termina. inceputul sfarsitului a fost deja

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca vom afla din ce in ce mai multe despre un sistem mafiot care ne-a condus in ultimii ani, un sistem care a presupus foarte. continuă pe Antena3

Ponta spune ca cei care termina scoala militara sunt angajati din prima zi

Absolventii scolii militare sunt angajati din prima zi fara a avea probleme cu salarizarea, pentru ca bugetul Apararii va fi suplimentat, a declarat premierul Victor Ponta.

UPDATE Cum se apara Victor Ponta de acuzatia ca a plagiat un grafic realizat de Ziarul Financiar: ZF a plagiat de la Ministerul Finantelor

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa ce marti a prezentat un material al Guvernului cu un infografic publicat anterior de Ziarul Financiar, dar nu a citat sursa graficului, ca este important ca Guvernul a pus date corecte la dispozitia publicului si ca, daca este vreo greseala, Executivul isi cere scuze, transmite Mediafax. UPDATE: Premierul a mai declarat miercuri, in debutul sedintei de guvern: Am aflat ca am plagiat un grafic de la un ziar care l-a plagiat de la Ministerul de Finante. Deci, e caz grav deja. Ma rog, pentru cei care au mintea la ei, vor vedea foarte clar toate datele.

Victor Ponta: Legea CAS va fi iar votata de Parlament. Din 2015, Basescu poate face cel mult ani de inchisoare/ Traian Basescu: Un risc al promulgarii legii - cresterea taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala, caz in care masura poate fi amanata pana in 2015, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a explicat ca motivatia principala in baza careia a retrimis in Parlament legea privind reducerea CAS o reprezinta sursele de finantare si riscul cresterii taxelor: pe proprietate, pe automobile, cota unica. O reducere a CAS e o masura buna, pe care o sustin fara rezerve legate de utilitatea sa. In acelasi timp, am rezerve legate de sustenabilitatea masurii, a afirmat Basescu.

Victor Ponta: Legea CAS va fi iar votata de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca reducerea CAS este o masura buna, pe care toata lumea a cerut-o si care va fi iar votata de Parlament. O vom face.

Joi, ora 13.00, Adevarul Live: Premierul Victor Ponta vorbeste despre candidatura la presedintie, amenintarea Rusiei si reducerea CAS

Cum a ajuns sa critice Rusia la unison cu presedintele Traian Basescu? Ce crede despre iminenta unui razboi in zona? Cum vede relatiile cu SUA si Germania?Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care premierul Victor Ponta va raspunde joi, incepand cu ora 13. 00, la Adevarul Live, in interviul acordat jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu.

Premierul Victor Ponta a inmanat cheile primelor 100 de microbuze destinate transportului scolar in mediul rural

Premierul Victor Ponta a inmanat cheile primelor 100 de microbuze scolare catre primariile incluse in proiectul derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in parteneriat cu.

Victor Ponta: Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov va fi inaugurat de altcineva cand va fi gata

Proiectul autostrazii Comarnic-Brasov ramane unul strategic pentru Romania si in prezent este in negociere, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, adaugand ca este convins ca altcineva va inaugura.

Victor Ponta: Guvernul a recuperat foarte putin din locurile de munca pierdute in perioada 2009-2012

Guvernul a recuperat foarte putin din cele 530. 000 de locuri de munca pierdute in perioada 2009 - aprilie 2012, respectiv doar 140. 000 de locuri de munca, a declarat premierul Victor Ponta, conform.

Victor Ponta discuta cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei despre CAS si modificarea Codului fiscal

Premierul Victor Ponta le-a cerut marti reprezentantilor Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei sa precizeze daca sustin in continuare masura reducerii CAS de la 1 octombrie iar acestia au apreciat ca masura.

Victor Ponta: Romania trebuie sa spijine Ucraina pentru ca aceasta sa isi pastreze independenta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca Romania trebuie sa sustina Ucraina in eforturile sale in lupta contra separatistilor pro-rusi si pentru pastrarea independentei si suveranitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3314 seconds )