Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Romania poate investi in R. Moldova in energie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Romania poate investi in R. Moldova in energie

Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent doua surse de aprovizionare cu gaze si electricitate, precum si optiunea de a alege cea. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Romania ramane un sustinator neconditionat al parcursului european al Republicii Moldova

Prim-ministrii Republicii Moldova si Romaniei, Chiril Gaburici si Victor Ponta, au precizat astazi ca exista vointa si determinare, din partea ambelor guverne, de a avansa in implementarea proiectelor comune in beneficiul cetatenilor din cele doua tari.

Victor Ponta: Romania are resursele necesare, putem sa investim in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei vizite oficiale in Republica Moldova, ca guvernele celor doua tari au pornit pe un drum comun, sustinute de cetateni si a subliniat importanta.

Victor Ponta, intalnire cu omologul sau moldovean. Agenda discutiilor

Premierul Victor Ponta merge, joi, in Republica Moldova, unde se va intalni omologul sau, Chiril Gaburici, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, in vizita la Chisinau: Romania este capabila in acest moment si are resursele necesare pentru a investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent.

Premierul roman, Victor Ponta, vine joi la Chisinau

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va efectua joi, 21 mai, o vizita in Republica Moldova, in cadrul careia va avea o intrevedere cu omologul sau, Chiril Gaburici, transmite IPN.

Victor Ponta merge joi la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici

Premierul Victor Ponta va efectua joi o vizita in Republica Moldova pentru a se intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici. Cei doi oficiali vor avea discutii tete-a-tete, iar apoi vor sustine o conferintad e.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Victor Ponta s-a intalnit cu liderii opozitiei in biroul lui Valeriu Zgonea: Ne-am inteles pe principiile legii alegerilor parlamentare

Premierul Victor Ponta a avut o intalnire miercuri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la care au participat printre altii copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele PC, Daniel Constantin si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precum si presedintele Comisiei speciale de cod electoral, Mihai Voicu PNL) si vicepresedintele acesteia, Gabriela Podasca PSD). Ponta a declarat ca s-au inteles pe toate principiile care tin de legea privind alegerile parlamentare in asa fel incat si aceasta sa fie trimisa spre promulgare pana la sfarsitul acestei sesiuni a Legislativului.

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta.

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )