Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre Sevil Shhaideh: Am aflat ca doamna ministru, desi este musulman, are un nas crestin. nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, in cadrul sedintei de Guvern, despre noul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, negand informatiile potrivit caror l-ar avea pe nas pe Liviu Dragnea. Am aflat ca doamna.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta s-a intalnit cu liderii opozitiei in biroul lui Valeriu Zgonea: Ne-am inteles pe principiile legii alegerilor parlamentare

Premierul Victor Ponta a avut o intalnire miercuri, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la care au participat printre altii copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele PC, Daniel Constantin si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, precum si presedintele Comisiei speciale de cod electoral, Mihai Voicu PNL) si vicepresedintele acesteia, Gabriela Podasca PSD). Ponta a declarat ca s-au inteles pe toate principiile care tin de legea privind alegerile parlamentare in asa fel incat si aceasta sa fie trimisa spre promulgare pana la sfarsitul acestei sesiuni a Legislativului.

Ce spune Victor Ponta despre majorarea alocatiei pentru copil

Guvernul si PSD sustin majorarea alocatiei de stat pentru copii si nu se pot opune acestui principiu, dar initiatorii propunerii nu au indicat sursa de finantare in conditiile in care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

Victor Ponta spune ca impactul dublarii alocatiilor e de 1,8 miliarde lei: Partea proasta e ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam banii, asa cum scrie in Constitutie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei de Guvern Codul Silvic, amintind ca miercuri Camera Deputatilor va da votul final in acest caz. Nu cred ca este perfect la ora actuala, dar este mult mai bun si.

Victor Ponta: Salut decizia Comisiei Juridice de adoptare a Legii insolventei persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta saluta decizia de astazi a Comisiei Juridice a Camerei, care a adoptat un raport cu recomandare de adoptare pentru Legea insolventei persoanelor fizice. Detalii AICI)intr-un mesaj postat pe.

Victor Ponta: Cresterea gradului de educatie a condus la scaderea violentei domestice, care insa inca exista

Cresterea gradului de educatie si neacceptarea in societate a violentei domestice au condus la scaderea fenomenului, care insa inca exista. Asta a declarat, marti, premierul Victor Ponta care a participat la o conferinta internationala pe tema combaterii violentei impotriva femeilor si violentei domestice.

Victor Ponta: Voi discuta cu Klaus Iohannis despre situatia romanului rapit in Burkina Faso si despre nominalizarea unui nou ministru al Dezvoltarii

Situatia romanului rapit in Burkina Faso este gestionata de celula de criza de la nivelul Ministerului de Externe, care va transmite si toate comunicarile publice, a declarat premierul Victor Ponta, precizand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )