Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta, in vizita la Chisinau: Romania este capabila in acest moment si are resursele necesare pentru a investi in Republica Moldova

B1 B1,
Victor Ponta, in vizita la Chisinau: Romania este capabila in acest moment si are resursele necesare pentru a investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent. continuă pe B1

FOTO. Ponta, la Chisinau: Romania este capabila sa investeasca in Moldova pentru energie

Premierul Victor Ponta a declarat la Chisinau ca in acest moment Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent doua surse de aprovizionare cu gaze si electricitate, precum si optiunea de a alege cea mai ieftina varianta.

Ponta, la Chisinau: Romania este capabila sa investeasca in infrastructura energetica din Moldova. Sunt vizate doua proiecte, atat pe gaze cat si electricitate

Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent doua surse de aprovizionare cu gaze si electricitate, precum si optiunea de a alege cea mai ieftina varianta, a declarat premierul Victor Ponta la Chisinau.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta: Romania poate investi in R. Moldova in energie

Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent doua surse de aprovizionare cu gaze si electricitate, precum si optiunea de a alege cea.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Ponta, in vizita la Chisinau. Ce a spus despre cazul romanului George Simon, expulzat din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta se afla astazi intr-o vizita la Chisinau si a purtat discutii cu omologul sau moldovean, Chiril Gaburici. Cei doi au sustinut o conferinta de presa impreuna, iar Ponta a declarat ca a discutat cu acesta atat proiecte economice, cat si probleme diverse, inclusiv cazul presedintelui Platformei Unioniste Actiunea 2012, expulzat saptamana trecuta din Republica Moldova.

Victor Ponta merge joi la Chisinau, unde se va intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici

Premierul Victor Ponta va efectua joi o vizita in Republica Moldova pentru a se intalni cu omologul sau, Chiril Gaburici. Cei doi oficiali vor avea discutii tete-a-tete, iar apoi vor sustine o conferintad e.

Premierul roman, Victor Ponta, vine joi la Chisinau

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va efectua joi, 21 mai, o vizita in Republica Moldova, in cadrul careia va avea o intrevedere cu omologul sau, Chiril Gaburici, transmite IPN.

Victor Ponta spune ca impactul dublarii alocatiilor e de 1,8 miliarde lei: Partea proasta e ca cei care au facut amendamentul nu ne-au spus de unde luam banii, asa cum scrie in Constitutie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit in cadrul sedintei de Guvern Codul Silvic, amintind ca miercuri Camera Deputatilor va da votul final in acest caz. Nu cred ca este perfect la ora actuala, dar este mult mai bun si.

Victor Ponta anunta ca Guvernul va efectua in iulie prima rectificare bugetara din acest an

Prima rectificare bugetara din acest an va avea loc in luna iulie. Conform Mediafax, premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca rectificarea va fi facuta atunci cand va putea aloca fonduri si pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )